Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-30, 21:19   #265
nancykenator
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Apropos siadania na piasku, bo mi sie przypomnialo wlasnie- Nancy, Twoja t. zeszłaby na zawał gdyby zobaczyła syna mojej sąsiadki w tamtym roku. Dziec był mniej wiecej w wieku naszych obecnie, tyle, ze lato było- siedział, tak tak tak- siedział na piasku. Z gołym tyłkiem. Na piasku, po ktorym spacerują kury w celach wiadomych. koty i psy tez tam widziałam. Pomijam kwestie sposobu na wychowanie dziecka, bo kazda matka ma swój Ale Wiecie co? Inne dziecko moment złapałoby jakiegos dziada, nie wiem przyplotałoby sie zapalenie pecherza, bakteria, pieron wie co, a jemu nic. W kałuzy tez sie kiedys taplał.....

mnie normalnie oczy z orbit wyszły....

A teraz to: siedze wlasnie na fejsiku, w propozycjach do znajomych wyskakuje mi babka z mojej wioski, no to zdjecia pacze i mnie wbiło w fotel. Na tym
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
chłopczyk ma 1,5 mies Dzis spacerowała z nim w wózku, sama w bluzce bawełnianej z długim, dziecko nie wiem jak ubrane, ale obowiazkowo pozstawiona buda i osłonka na wózku....
m a s a k r a
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Hej kochane!!
Dziekuje, ze pamietalyscie o polmaratonie!!! Chociaz trudno zebyscie nie pamietaly skoro trabilam o nim od 3 miesiecy
Dobieglam!!! 1.47.57 pewnie wam to nic nie mowi, ale rekord zyciowy o ponad 3minuty w kategorii wiekowej bylam 9 na 50 babeczek wiec sie jaraaaaaaam! impreza przecudowna pogoda dopisala w 100% teraz chodzic nie moge stopy zdarte do krwi ale jest super, warto! Podbiegi masakryczne na 18km sciana placzu doslownie! Pierwszy raz na oczy widzialam taka gore i jeszcze musialam pod nia wbiec trasa absolutnie przepiekna dookola jeziora zywieckiego no cos cudownego

Poczytalam ale nie mam sily na nic dlatego gratulacje dla DORKI za chodzenie za raczke!

Wczoraj nie wchodzilam na forum wiec bylismy z malzem i Pietraszkiem u BOKEH Piotrus mial sesje w przebraniu osiolka i rekinka a jak z Hania zaczeli szalec!!! Po prostu nie moglam sie na nich napatrzec Hania wypchnela Piotrusia z tunelu bylo przemilo, przeuroczo i koniecznie Bokeh musimy powtorzyc spotkanie mam nadzieje ze sie uda - w ogole abstrakcja bo autem jechalismy 15min a autobusem podroz krajoznawcza by trwala - uwaga - 1,5h Bokeh, mam nadzieje, ze zadowolona jestes z naszego malego modela?

Buziaki lasencje ide sie walnac do wyra bo umieram

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
klask i:jesteś debeściak

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

a jak już jesteśmy w temacie ubieranie
dzisiaj byliśmy z t. na cmentarzu ciepło było bardzo, 17 st. , ja Kubę ubrałam w bodziaka i bluzę polarkową, spodenki i cienką czapeczkę a t. ubrała się w: bluzkę, ciepły sweter i płaszcz zimowy pod szyję obowiązkowo apaszkę
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora