Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze książkowe grzechy - cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-31, 18:19   #3359
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Dot.: Nasze książkowe grzechy - cz. III

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy znacie jakieś ciekawe powieści z gotowaniem w tle? Czytałam "Smaki zycia" ostatnio i bardzo spodobała mi się fabuła, główna bohaterka założyła restaurację i wszystko kręciło się wokół niej Chętnie przeczytałabym coś w podobnym stylu Czytałyście może "Lunch w Paryżu"?
Dla mnie cudownie pisze Marlena de Blasi. Moja ulubiona książka to Tysiąc dni w Toskanii, to jest II tom trylogii. Pisze o smakach, potrawach, przygotowywaniu ich, o miejscach i przede wszystkim o życiu...
Cytat:
Napisane przez PinkVanille Pokaż wiadomość
W weekend skończyłam czytać Mapę czasu Felix J. Palma i bardzo mi się podobała. To jedna z lepszych książek jakie przeczytałam w tym roku. Dawno fabuła mnie tak nie zaskoczyła. Książka bardzo mnie wciągnęła. Mapa czasu otwiera trylogię wiktoriańską, na pewno przeczytam następne części. Oby nie trzeba było długo czekać...

Teraz zaczęłam Jej wszystkie życia K. Atkinson i jak na razie podoba mi się, zaciekawiła mnie.
A czy Mapa czasu jest bardzo fantasy?

Skończyłam Lisią dolinę. Super. Oczywiście ogromna porcja doznań emocjonalnych i psychologicznych bohaterów.

Edytowane przez magnolia79
Czas edycji: 2014-03-31 o 18:24
magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora