2014-04-01, 00:28
|
|
Raczkowanie
|
Pierwszy duży prezent dla dziewczyny
Witam,
Chciałbym poprosić o pomoc w prezencie dla mojej dziewczyny. Chciałbym przeznaczyć na to większe środki, oczywiście w budżecie jaki posiadam, co pewnie dla niektórych nie będą zbyt wysokie. Myślę nad kwotą 200-300zł , oczywiście propozycje tańsze i delikatnie droższe wchodzą w grę, jednak najbardziej zależy mi na jakości i żeby naprawdę była z tego zadowolona.
Pierwszym opcją oczywiście jest biżuteria, łańcuszek lub bransoletka na rękę z 2-3 charmsami. Kocha konie, podróże i malować, więc jakieś charmsy z tym związane wydały mi się fajnym pomysłem, zwłaszcza ze takiej bransoletki nie posiada. Myślałem także nad czymś do malowanie, tzn jakimiś akcesoriami z wyższej półki, chociaż wiem , że tego ma sporo i kocha to robić, ale może jak ktoś się na tym zna to pomoże mi wybrać, może jest coś co naprawdę sporo kosztuje z takich akcesorium a naprawdę się przydaje. A i proszę nie pisać o wykupieniu wycieczki, zabraniu ją na jazdę konną czy coś takiego, to sam wymyśliłem i to zostanie zrealizowane w najbliższe wakacje Chodzi mi o prezent/ przedmiot, będąc dokładnym.
Prosiłbym o każdą pomoc , bo to ważne dla mnie , aby jej się spodobało. Każde nowe pomysły mile widziane.
Pozdrawiam
|
|
|