Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pulchne dietują, spadki notują i powera tyle mają, że część IV zaczynają :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-01, 10:16   #372
Gothic_Daisy
Zakorzenienie

Dot.: Pulchne dietują, spadki notują i powera tyle mają, że część IV zaczynają :)

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Dlatego ja nic nie liczę, tylko jem mniej
Z drugiej strony jak Ci wejdzie to w nawyk, to za jakiś czas z pamięci będziesz trzaskać wszystko i komponowanie menu będzie pryszczem
No u mnie to właśnie nie chodzi, żeby jeść mniej, tylko żeby jeść lepiej - w sensie zrobić sobie porządną kolację, a nie zjeść kawałek czekolady, czy wypić piwo I żeby mieć stałe pory posiłków, a nie podgryzać, bo się nie ma czasu zrobić porzadnego żarcia.

Ale też mam nadzieję, że mi to wejdzie w nawyk

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
Napisane przez martolina1982 Pokaż wiadomość
Gothik Daisy ja też chciałabym taki catering dietetyczny i żebym rodzinie nie musiała gotować
Ja na szczęście gotuję tylko dla siebie, mąż sobie sam robi - mamy kompletnie inne gusta żywieniowe, nie ma szans, żeby ta sama potrawa nam obojgu smakowała.
Jakbym jeszcze musiała dla kogoś gotować, brrr, pod tym względem jestem fatalną żoną / panią domu itp.