2014-04-01, 12:01
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: orgazm sutkowy
Cytat:
Napisane przez Zibi1970
tomaszek
zacznij od ogólnego masażu jej ciała. Ona musi się zrelaksować i rozluźnić. Niech się połozy na brzuchu i zacznij masować stopy, nogi, plecy, szyję (lepiej z jakimś olejkiem/kremem). Bez żadnego pośpiechu, nie za mocno ale też nie nie za lekko abyś nie łaskotał. Jak Twoja kobieta się zrelaksuje to każ się jej obrócić na plecy.
Ponownie masuj łydki, uda, brzuch okolice piersi. Po ty wszystkim przejdź do właściwego masażu. Teraz już powinieneś mieć mocno natłuszczone dłonie gdyż inaczej możesz po chwili sprawiać ból.
Zacznij dłońmi delikatnie jeździć po piersiach, lekko ugniatać. Po kilku minutach zacznij lekko drażnić same sutki koniuszkami palców. Sutki powinny być już twarde jak skała a Twoja kobieta powinna już dość mocno odczuwać przyjemność. Językiem podobnie jak palcami drażnisz sutki z tym że im dziewczyna bardziej będzie reagować na Twoje działanie tym Ty mocniej musisz działać. Teraz musisz już na własne wyczucie, lekko podgryzać, lizać, palami drażnić jedną, obie piersi stopniowo przyśpieszając ale pamiętaj to nie wyścig.. Jeśli będziesz dość delikatny ale jednocześnie dość energiczny to jej orgazm jak zwał tak zwał prawie na pewno się wydarzy.
Mnie udaje się w ten sposób swoją partnerkę doprowadzać do przyjemności średnio dwa razy na trzy próby.
|
Przepraszam,że to napiszę ale po pierwsze mnie by chyba szlak trafił jak mój facet tyle by się przymierzał do moich cycków po drugie współczuję,że tyle musisz się namocować by sprawić Jej przyjemność eh ale czego się nie robi z miłości
Zaznaczę tylko,że kobiety są różne i każdy facet musi znaleźć jakiś sposób na swoją
Poeksperymentujesz i zobaczysz,pokierujesz się się radami i będzie dobrze dziewczyna nawet gdy nie dojdzie to pieszczoty na pewno doceni.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|