Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzeszy V-VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-01, 23:05   #3170
karota11
Zadomowienie

Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
Biedny zdrowka dla Barta oby zastrzyki pomogly

ja planuje cos takiego jak jezdzik z raczka do pchania i zabezpiecEniami na bokach ale jeszcze sie zastanawiam ehh

Hmm pedaly na przednim kole koslawia kolana? Dziwne a rehabilitanci zalecaja rowerek nozkami robic a to taki sam ruch . Slyszalam ze biegowy nie jest za zdrowy i jezdziki .. ale jezdzik moj ma heheh

Sent from my GT-I9100 using Wizaz Forum mobile app
Banka gdzie byłas jak Cię nie było?

jeździkz zabezpieczeniami jest super, ja mam bardzo ruchliwe dziecko i ten samochód daje mi troszkę wytchnienia

A kuba go uwielbia

ja też nie słyszłam nic o takich rowerkach

Cytat:
Napisane przez megusia87 Pokaż wiadomość
Dziękujemy

My mamy taki jezdzik z rączką i obręczami żeby Bart nie wypadł.
Najlepszy zakup jaki do tej pory zrobiłam. Bart ma niesamowitą uciechę jak w nim jeździ. Polecam bo warto

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
he powinniście mnie cmoknąć w płetwę za to