Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Każda dba o ładny brzuszek by zamieszkał w nim maluszek - cz. 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-02, 12:26   #2693
meire
Zakorzenienie

Dot.: Każda dba o ładny brzuszek by zamieszkał w nim maluszek - cz. 13

Jagatka, spokojnie... Umowilas sie juz do gina? W ktorym tygodniu kazal Ci przyjechac??... Nie masz jakiejs luteiny zakitranej z poprzedniej ciazy??.. Na pocieszenie Ci powiem, ze ja tez z Zuza plamilam, bardzo dlugo.. I to momentami krwia.. Takze, spokojnie.. Stres Ci nie pomoze... Jak dzidzia bedzie silna, to da rade.. Nie mozesz swojego gina chociaz o recepte na luteine poprosic na poczatek??..
Ja to dostalam na zapas na ostatniej wizycie... I o razu, jak beda dwie krechy, to mam brac.. A najlepiej po owulacji, ale u mnie to ja nie wiem, kiedy ona moze byc... no i w 6 tyg juz mam byc u niego, a to szybko przeciez... Ale po # sa specjalne srodki ostroznosci, jak widac....
Co Ci mowil na wizycie?.. Kiedy masz do niego isc??.. Moze zadzwon do niego?.. i spokojnie...

Cowie, nie robilam badan jeszcze.. ciagle sie waham, czy nie swiruje, ale dla spokojnosci chyba sie jutro w koncu zbiore i zrobie tylko TSH, ft4 i przeciwciala... Tak, jak endo kazal w ciazy robic... Bo cala reszte zawsze mialam OK... A szkoda mi kasy co miesiac na wszystko...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora