Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biedronka - produkty godne polecenia cz XXVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-03, 10:19   #2007
Natuś-77
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz XXVI

Cytat:
Napisane przez Kasia1313 Pokaż wiadomość
Zdecydowanie wybrałabym Zelmer. Mam taką o mocy 500W, używamy od 15 lat i do mięsa, i sera, maku i suchej bułki na tartą. Dokupiłam zestaw sałatkowy i jest rewelacyjna. Dodam, że maszynka nigdy nie zepsuła się.

Do B. zrażam się coraz bardziej Byłam wczoraj po ciastka, znów wymiecione, i znów bałagan, w przejściach zafoliowane palety, nie ma jak minąć się, towary w koszach wymieszane, bez cen. Kupiłam za to pomadkę nivea - cena ok. 6zł i książeczkę z serii Peppa za 4,99zł
To pewnie zależy od obsługi, ale przede wszytskim od samych ludzi. Ja już pisałam, że pod nosem mam dwie. Jedna na osiedlu , gdzie średnia wieku to 60+ i tam jest nieporządek. Można znaleźć bułki przy proszkach do prania. Druga jest na nowym osiedlu, gdzie średnia wieku to 30+ i jest zawsze czysto. Po weekendzie widać przetasowania na półkach, ale nie ma bałaganu a i ceny nawet promocyjne wielkie na zielono albo pomarańczowo podrukowane.
Natuś-77 jest offline Zgłoś do moderatora