Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - toksyczny trójkąt
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-03, 10:47   #273
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Dot.: toksyczny trójkąt

Cytat:
Napisane przez JakKazdaInna Pokaż wiadomość
Czasem zastanawiałam się czy się nie pospieszyłam z tym pozwem o alimenty. Że może byłoby inaczej, może byśmy siędogadali. Dziś wiem, że dla niego nie istnieje nic poza mamusia , kasą, i jak on to zawsze mówi "moja rodzina". Że nigdy by do nas nie wrócił tylko wodziłby mnie za nos a ja bym czekała jak głupia. Wtedy dopiero bym przegrała życie.

Dzięki
Bardzo dużo daje mi ta praca. Pieniądze nie są duże, ale praca fajna i fajni ludzie. A za 3 miesiace moze dostanę podwyżkę ;-) Jak mój mąż zacznie płacić Małemu alimenty to utrzymamy się spokojnie. A jeżeli uda mi się zmieścić w kasie i nie zapożyczyć na samochód to może polecimy z Małym na wakacje we wrześniu czy październiku. Boże, tak dawno nigdzie nie byłam.

Czasem łapię doła, ale myślę, że jest to zupełnie zrozumiałe. Ale jeszcze trochę i wyjdziemy na prostą. Tylko te sprawy w sądzie ciągną się i ciągną.

Jednego tylko nie żałuję. Że mam Małego. On mi daje taką siłe, jest takim pępkiem świata. I zrobię wszystko żeby miał najpiękniejsze dzieciństwo . Pamiętam, jak wychodziliśmy ze szpitala (sami zreztą) obiecałam mu, że kiedyś bedziemy szczęśliwi Ciekawe jak nam się dalej życie potoczy....
Niech tylko ten dupek zacznie placic w koncu.. matko, ale bym u naplula w twarz gdybym mogla..

Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując