Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowy uaktualniony wątek: zapachy, kolorówka, apteczne, pielęgnacja - zapraszam :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-18, 18:55   #144
biala_malpeczka
Zadomowienie

Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Nowy uaktualniony wątek: zapachy, kolorówka, apteczne, pielęgnacja - zapraszam

Cytat:
Napisane przez geonia Pokaż wiadomość
Małpeczko zerknij do mnie, moze znajdziesz coś w zamian za nastepujace pozycje

Bioderma, Hydrabio, Tonik nawilżający do skóry odwodnionej i wrażliwej, 200 ml,
-- Collistar[/b], lifting ujędrniający pośladki, 150 ml, nowy ale kartonik jest pognieciony:
Specyficzny preparat skutecznie naprężający skórę pośladków. Nowatorski składnik Skin Tightner wygładza i widocznie napina skórę. Slimming Complex patent Collistar działa kompleksowo na komórki tłuszczowe redukując je co daje widoczny efekt wyszczuplenia. Zielona kawa i guarana stymulują enzymy, które rozkładają tłuszcze, rhodiola rosea i gorzka pomarańcza pomagają przyspieszyć procesy spalania tłuszczu, a brązowe algi przeciwdziałają tworzeniu nowych komórek tłuszczowych. Polecany dla wszystkich typów skóry skłonnej do wiotczenia.
- Nuxe, Nuxuriance, Brightening re-densifying radiance cream, 50 ml, nowy (ma trochę pogniecione pudełko tekturowe od przechowywania w mojej szafeczce ), rozświetlający krem przeciwzmarszczkowy przywracający gęstość skóry przeciw przebarwieniom na dzień, SPF 8:
http://www.e-lek.pl/ecommerce/store/... &catid=100197
- Vichy Myokine, krem intensywnie korygujący zmarszczki, 50 ml, nowy
- Mustela 9 miesięcy, specjalny krem do pielęgnacji biustu, Soin Specifique Buste, 125 ml, nowy
- La Roche Posay, Effaclar, płyn micelarny do oczyszczania I demakijażu twarzy, 200 ml, nowy
U ciebie podoba mi się:
- KĄPIEL KERASTASE- Age REcharge- do włosów osłabionych działaniem czasu, przynosi ulgę napiętej skórze głowy
Mogłabyś coś o Lierac Night Peel napisać ? do jakiej jest cery itd ?
mogłabyś opisać jakie kolory są w cieniach Chanel ? zdjęcia czasem przekłamują.
I czy błyszczyk Guerlain był używany ?

biala_malpeczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując