2014-04-03, 22:35
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bunt dwulatka na tapecie,zanim wątek skończymy urodzinki będą trzecie. Mamy IX-
Cytat:
Napisane przez AgnesD
laski tak trzymałyście kciuki mocno o ten plasterek, że doktor stwierdził, że jeszcze nie sciaga  , dziś idziemy na szczepienie , a plaster dzis w nocy sam odpadł  zostały tylko (aż) te plastry sciągające ranę i stwierdzam, ze blizna niestety bedzie duza 
|
dziwiłam się trochę jak napisałaś, że będzie ściągać lekarz plaster tak szybko...Michaśka to dwa tygodnie nosiła a blizna i tak została...ale blizny można laserem wygładzać, chodziłam z małą na dwie serie laserów ale nie bardzo mi to pasowało czasowo, więc na razie odpuściłam...
Cytat:
Napisane przez archinta
Piotrek tez nie bardzo.
Może Inka by podeszła?
Misia skosztowała i stwierdziła.."nie chcę"
cfffffaniara
no jest z niej łobuziak niezły coraz częściej
enooo- to już wyższa szkola jazdy 
|
no nauczyła się wypluwać i pluje namiętnie...śliną tez jej wychodzi
Cytat:
Napisane przez martunia_199
Archi my też wieczorem myjemy zęby w łóżku  bo też mleczko pije w łóżku i nie ma co do łazienki lecieć z nią bo też pasty nie wypluwa, rano zresztą też myję tam gdzie stoi/siedzi najczęściej w salonie 
|
niezłe miejsce do mycia zębów
Cytat:
Napisane przez new_life
Ja pamiętam, że też chciałam przyspieszyć i zamiast windy schody na 3 piętro itp a tu nic! Amelia zdecydowanie nie chciała wyjść nawet już jak był termin :P
|
ja to umyłam okna, skakałam i tańczyłam do końca ciąży a młodej było dobrze w brzuchu
Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8
O matko!
Szczęka opadała mi do podłogi i pozbierać nie mogę
ale mamy przyrost naturalny
WOW
chyba się ociągam!
A w ogóle witam, po o o o o długgiejjjj przerwie 
|
no hello witamy z powrotem
Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8
Stanisław w załączeniu, drań do kwadratu  tyle powiem !
Powie wszystko, wszystkich sprzeda, wymyśla, zmyśla, oczywiście kochany jest strasznie 
a tak too jak u was, czas pędzzziii , choroby, problemy itd itp 
|
świetny agenciak Misia tez mała gaduła kochana, łobuzuje na potęgę ale jak mi powie "mamo tęskniłam za tobą" przytuli i powie "kocham cię" to serducho mięknie
|
|
|