Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bunt dwulatka na tapecie,zanim wątek skończymy urodzinki będą trzecie. Mamy IX-X 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-03, 22:35   #1142
agus1978
Wtajemniczenie

Dot.: Bunt dwulatka na tapecie,zanim wątek skończymy urodzinki będą trzecie. Mamy IX-

Cytat:
Napisane przez AgnesD Pokaż wiadomość
laski tak trzymałyście kciuki mocno o ten plasterek, że doktor stwierdził, że jeszcze nie sciaga , dziś idziemy na szczepienie , a plaster dzis w nocy sam odpadł zostały tylko (aż) te plastry sciągające ranę i stwierdzam, ze blizna niestety bedzie duza
dziwiłam się trochę jak napisałaś, że będzie ściągać lekarz plaster tak szybko...Michaśka to dwa tygodnie nosiła a blizna i tak została...ale blizny można laserem wygładzać, chodziłam z małą na dwie serie laserów ale nie bardzo mi to pasowało czasowo, więc na razie odpuściłam...
Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość

Piotrek tez nie bardzo.
Może Inka by podeszła?
Misia skosztowała i stwierdziła.."nie chcę"

cfffffaniara
no jest z niej łobuziak niezły coraz częściej

enooo- to już wyższa szkola jazdy
no nauczyła się wypluwać i pluje namiętnie...śliną tez jej wychodzi
Cytat:
Napisane przez martunia_199 Pokaż wiadomość
Archi my też wieczorem myjemy zęby w łóżku bo też mleczko pije w łóżku i nie ma co do łazienki lecieć z nią bo też pasty nie wypluwa, rano zresztą też myję tam gdzie stoi/siedzi najczęściej w salonie
niezłe miejsce do mycia zębów
Cytat:
Napisane przez new_life Pokaż wiadomość
Ja pamiętam, że też chciałam przyspieszyć i zamiast windy schody na 3 piętro itp a tu nic! Amelia zdecydowanie nie chciała wyjść nawet już jak był termin :P
ja to umyłam okna, skakałam i tańczyłam do końca ciąży a młodej było dobrze w brzuchu
Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
O matko!
Szczęka opadała mi do podłogi i pozbierać nie mogę

ale mamy przyrost naturalny

WOW

chyba się ociągam!

A w ogóle witam, po o o o o długgiejjjj przerwie
no hello witamy z powrotem
Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Stanisław w załączeniu, drań do kwadratu tyle powiem !
Powie wszystko, wszystkich sprzeda, wymyśla, zmyśla, oczywiście kochany jest strasznie
a tak too jak u was, czas pędzzziii , choroby, problemy itd itp
świetny agenciak Misia tez mała gaduła kochana, łobuzuje na potęgę ale jak mi powie "mamo tęskniłam za tobą" przytuli i powie "kocham cię" to serducho mięknie
agus1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując