Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzeszy V-VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-04, 10:14   #3409
banka26
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Ja bym w ogole nie potepiala. Nie wiemy dlaczego ma takie, a nie inne podejscie. Nie wiemy czy jej sie nie zmieni. Staralabym sie zrozumiec, ewentualnie dzielilabym sie swoja wiedza i doswiadczeniem. Jesli ktos chce cos zmienic to zmieni, a jesli nie, to jego sprawa. Nie bede go oczerniac, nawet w myslach.

W ogole mam dosc oceniania i zlosliwosci. Jak czytam jak piszecie,ze ktos to robi zle, tamto zle i po co w ogole ma dzieci to czuje sie tutaj bardzo niepewnie i mam wrazenie,ze jestem poddawana ciaglej ocenie. Mam wrazenie, ze z lekcewazeniem i wyzszoscia traktuje sie osoby postepujace innaczej, majace inna wiedze czy poglady. Moze tak byc musi na publicznym forum bo spotykaja sie tutaj osoby najrozniejsze, laczy nas w zasadzie tylko to,ze wszystkie urodzilysmy w podobnym czasie i mamy dostep do internetu W kazdym razie dla mnie to za duzo i w tym momencie nie czuje sie tu jak u siebie. Bardzo Was lubie wiec pewnie za jakis czas wroce ale chyba potrzebuje odpoczynku od zlosliwosci i osadow.

Sent from my XT1032 using Tapatalk
Eee Ashhh co ty ja tam czuje wiez nie tylko ze laczy nas net i dzieci w podobnym wiekuu .... niestety na forum zawsze sie znajdzie ktos z zaczepnym charakterem, kasliwy, wrazliwy ale jedna prawie 2 lata przeklikane lacza nie odpoczywaj od nnas nie zgadzam sie

Co do form jedzenia nie wypowiadam sie ani do uwag o danonkach i paluszkach bo sama nir jestem idealna i pewnir nie raz wnpozniejszym wieku m . Moze zje jakiego niezdrowego paluszka albo serek , moj d. Niestety uwielbia paluszki rybne szukam najlepszych zawsse 100% ryby ale mu daje raz na jakis czas sama tez lubie ale z racji diety nie jadam juz... pewnie za jakis czas tez misio dostanie frytke z mc jak pojdziemy tam wszyscy niestety brak czasu , pieniedzy, lenistwo, brak inwencji tworczej sklania nas do dawania dzieciom nieraz tego co niezbyt zdrowe.... pewnie taka rodzinka co ma 1000 zl na mc na przezycie nie pojdzir do bio sklepu i nie kupi bulionu bez konserwantow i glutaminianu tylko kupi w markecie najtanszy bule by obiad zrobic i dac jesc dzieciom a taki danonek smaczny to pewnie dla nich rarytas a nie jak dla nas czy niektorych z nas ZLOOO TRUCIZNA... wiec tak ja sie przyznaje nie jestem idealna ale chyba nie taka zla.i pomimo dawania tych niezdrowych rzeczy w przyszlosci zadluguje na to by byc matka a moje dzieci na taka nieidealna mame ale jak dla nich pewnie najwspanialsza jaka mogli by miec ...eh ale sie rozpisalam

[QUOTE=Ashyshqa;45884929]
Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość

No tak. Pamietaj jak sie martwilas,ze Misio jeszcze nie pelzal itd. Tu bardziej chyba chodzi o roznice charakterologiczne mniedzy nami ja sie zdaje na nature i skoro nawet specjalisci (ale nie pediatrzy i nie wszyscy neurolodzy) daja dosc rozlegle widelki na nauke pewnych umiejetnosci to czemu ja mam sie martwic? Widze,ze moje dziecko rozwija sie pieknie, dlaczego mialoby nagle przestac? Oczywiscie obserwuje i czekam na te oznaki rozumienia tego co do niej mowimy ( a mowimy w trzech jezykach ) ale martwic sie bede jesli w wieku 1,5roku nie bedzie reagowac na polecenia zgodnie z moim zyczeniem, a nie teraz.

Justi, ale gnojki! Mam nadzieje,ze Was ta wymiana szyby nie trzepnie mocno po kieszeni

Vil bardzo sie ciesze, ze te komory sie zmniejszaja! Szkoda tylko, ze musicie kontrolowac to prywatnie

Sent from my XT1032 using Tapatalk
Dikladnie i roznice w dzieciach w dysproporcjach rozwojowych i innych rzeczach , moze gdyby Misio nie mial klopotow z rozwojem fizycznym to nir martwilabym sie o rozwuj intelektualny , moze tym martwieniem i nauka chcialam wypelnic luke w fizycznosci calkiem mozliwe . Wiadomo ze pewne sytuacje zdarzenia choroby zmieniaja myslenie a tym bardzirj matki do dziecka

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
To co one? Pasy dokupiły i przymontowały? Dziwnie faktycznie
Cslkiem mozliwe sa pasy fo wozkow czy do gondoli sama D. W takich prowadzalam , i tez widduje dzieci w gondoli na siedzaco

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
Laski promocja w kilku sklepach H&M, jak kupicie ciuszki to zestaw duplo gratis
Oo a nie we wszystkich???

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora