Dziewczyna 193cm wrostu.
.. pewnie wyda wam sie to niemożliwe bo nawet facetów jest mało o takim wzroście- ale rocznikowo mam 20 lat i równe 193 cm wzrostu..Moja mama ma 184 a tata 202 cm, trzynastoletnia siostra 175cm(aż jej współczuje). czytam, jak dziewczyny narzekają że mają 180..ludzie ile ja bym dała za te 180. Długie nogi? Dziewczyna ze wzrostem 170-180 może być dumna, ale taka wysoka osoba jak ja? To wygląda okropnie, uwierzcie mi.
Poszłam na studia, gdzie jest więcej facetów niż dziewczyn i cóż, większość z nich przewyższam. To straszne gdy podoba mi się chłopak o wzroście 175, a on patrzy na mnie takim współczująco-szyderczym wzrokiem. Super para- tylko 18 cm różnicy... Faceta o wzroście 200cm widziałam w moim sporym mieście może jednego, albo dwóch w całym moim życiu, oczywiście oprócz ojca
większe szanse na znalezienie partnera ma bardzo niska dziewczyna- taka 145-150cm niż tak wysoka jak ja. Napewno słowa pocieszenia nie będą szerze- bo jak ktokolwiek może być dumny, że jest kobietą i ma prawie 2metry wzrostu? Nie znam wyższej kobiety ode mnie...
|