2014-04-04, 14:50
|
|
|
Raczkowanie
|
Niskobudzetowa egzotyka lipiec/sierpien
Czesc dziewczyny
w drugiej połowie lipca planuje wyjechać w nieznane - tam gdzie poniosą promocje lotnicze, których jak wiemy w tym okresie nie ma za dużo.
chciałabym, żeby wyprawa byla zdecydowanie najnizszymi kosztami tj max 4tys, choć będę się bardzo starała zmieścić w 3,5.
wyjazd na co najmniej 3tyg, preferowany miesiąc - wszystko zależy od tego na jaki kierunek padnie i ile tej kwoty trzeba będzie przeznaczyć na bilety.
opcją pożądaną są Indie. Przy odrobinie szczęścia mozna dostać bilety za 1500 z Pragi a do Pragi polskim busem. Plus wiza cos kolo 240. W takim wypadku zostaje do wydania okolo 2000 na miejscu czyli ponad 1000 rupii na dzień - spokojnie można się zmieścić.
to oczywiście tylko jedna z wielu opcji a ja jestem otwarta na propozycje choć z wiadomych względów wolałabym unikać takich miejsc jak guatemala City.
drugim moim pomyslem jest maroko 4x4 albo camperem, ale to juz raczej z kims kto takie auto posiada.
więc jeśli ktoś ma podobna wizje i chce się przylaczyc albo przygarnąć mnie to zapraszam do kontaktu
|
|
|