Wątek
:
Odświeżanie wyglądu
Podgląd pojedynczej wiadomości
2014-04-04, 14:03
#
2
ivona_9513
Przyczajenie
Dot.: Odświeżanie wyglądu
Przede wszystkim witamy na wizaz.pl
Hmm.. sama robiłam sobie taką metamorfozę rok temu :P miałam tyle lat co Ty bo teraz mam 19
Po pierwsze musisz przeglądnąć swoją szafę i zobaczyć co naprawdę do Ciebie pasuje
Zasada nr 1 bez sentymentów. Nie mów sobie, że to ładne, to 5 lat temu dostałam na prezent więc zostaje a kolejna rzecz może się przydać. NIE! Bo tak to zostaniesz przy tym co było.. To chyba u mnie było najgorsze do zrealizowania. Zobacz czego Ci brakuje i powoli sobie to uzupełniaj. Nie trzeba wszystkiego na raz. Wiadomo wszystko kosztuje.. I lepiej nie kupuj rzeczy które są ładne bo jak się okażą nie wygodne to nie będziesz chciała w tym chodzić. Jeśli chodziłaś np. cały rok w adidasach a podobają Ci się balerinki, szpilki albo inny typ buta to miej par może dwie adidasów na zakupy silownie czy inna aktywność gdzie balerinki sie nie nadaja a reszta to taki typ jak Ci się podoba. Postaw na dodatki. W gruncie rzeczy one sporo dają i w Twoim wyglądzie i samopoczuciu
Ciuchy to pierwszy krok i można zrobić taki krok w każdej chwili wolnego czasu. Stare ciuchy mozesz oddac, sprzedać czy przerobić ale nie na siłe. Jeśli uwazasz, że coś źle wygląda i nici z przerabiania to lepiej się tego pozbyć. Ciężka rzecz ale uda się! Trzymam kciuki
ivona_9513
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do ivona_9513
Znajdź więcej postów ivona_9513