Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVII + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-05, 10:00   #80
AnulaPPP
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVII + przeogromna dawka plotek!

witam się

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
ja tak samo nie będę innych radości pozbawiać
no dokładnie nie no, czasem jak mi się chce coś tłumaczyć to coś tam powiem, ale z reguły mi się nie chce

Cytat:
Napisane przez czarna kawa Pokaż wiadomość

Przeżyłam dzisiaj szok w hebe. Idę sobie spokojnie, a tu naglę widzę chyba idealny dupe flying dragon! Smok to jedyny burżujski lakie, którego nie p[otrafie sobie odpuścić, chodzi za mną od miesięcy, już obiecałam sobie go sprawić po maturze, a tu taka niespodzianka! Mówię o salon perfect electric grape Na razie nie wzięłam, bo chciałam oglądnąć swatche, ale jutro po niego lecę. ?Kosztuje, o ile dobrze pamiętam 16 zł. W ogóle maja dużo fajnych lakierów, zwłaszcza tych drobnych, matowych brokatów KLIK Zaraz się okaże, ze wszystkie znacie tę firmę i tylko ja mam taki zapłon
markę znam, choć nie mam żadnego a nowość w Hebe to od niedawna jest, czytałam o tym ciekawe czy w "moim" hebe są/będą

Cytat:
Napisane przez czarna kawa Pokaż wiadomość
Spodobał mi się jeszcze ostatnio topper essence z pastelowymi trawkami, jest cudny paczcie
widziałam inny swatch jakiś czas temu i m się spodobał w butelce za to bez szału, ale skoro Zu pisze że na paznokciach lepiej to pewnie capnę w ogóle Essence ma parę fajnych nowości

Cytat:
Napisane przez MgielkaM Pokaż wiadomość

jaka flaszka
chyba taka sama jak te Twoje? no poza kolorem zakrętki
Mgiełko a w ogóle ile masz tych tintów? 9? i wszystkie inne, mają jakieś nr?

Cytat:
Napisane przez agaszak Pokaż wiadomość

babol ale, że czemu mi nie podkreśliło
nie wiem

Cytat:
Napisane przez Yenotek Pokaż wiadomość
ja też u siebie będę szukać
u mnie tyle chińczyków było i wszystko pozamykali zostały dwa, które już sprawdziłam chyba że dowiozą... ehh.

AnulaPPP jest offline Zgłoś do moderatora