Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Diane 35 / Cyprest / OC 35 / Syndi 35 - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-19, 05:54   #424
nakayubi
Raczkowanie

GG do nakayubi
Przerwa 7-dniowa-okres-Diane 35. COś JEST NIE TAK...?

Hej
Mam problem i mam nadzieje, ze ktos mi pomoze. Otoz ponad miesiac temu bylam na wizycie u ginekologa z powodu braku okresu od 3 miesiecy. Zrobiono mi badanie krwi wyszlo, że mam podwyzszony poziom testosterony, prolaktyna w normie. Lekarz na wywolanie okresu kazal mi podjezykowo przyjmowac Luteine 50, a gdy okres wystapi pierwszego dnia mam rozpoczac branie tabletek DIANE 35. Bralam Lutweine przez 5 dni, okres dostalam za jakies 2 dni i wzielam pierwsza Dianke. Tak mi minelo 21 dni. Pozniej zrobilam 7-dniowa przerwe. Okres wystapil dopiero 6 dnia(wczoraj, a dzisiaj juz musze wziasc taletke nowa), ale co mnie martwi... Zawsze okresy przechodzilam bezobjawowo a wczoraj jak go dostalam to myslalam, ze nie wytrzymam... w lozku nie moglam wylezec, usiedziec tez nie, a co najgorsze jak leze w lozku to leje sie ze mnie niemilosiernie. Dzis rano tez wstalam , wylalo sie ze mnie, zrobilam chloipakowi sniadanie do pracy i chcialam sie polozyc spac,ale nic z tego bo zaraz sie lało. Podpaske zmienialam srednio co 2 godzinki, godzinke:/ Boli mnie starsznie brzuch. Nie wiem co mam robic, ile to bedzie trwac, i czy to normalne? Dzieki za pomoc