Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-05, 11:59   #2010
rena5
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII

Berbie encorton z tego co ja wiem daje się w razie problemów z immunologią - szczególnie jeśli nie ma stwierdzonej przyczyny #...ja cały czas nie mogę przeżyć tego, że w ostatniej ciąży tego nie wzięłam...nie wiedziałam o tym leku i dowiedziałam się o kilka dni za późno

jesteś dziś moją...hmmm...jak to nazwać...inspiracją ponieważ mam ponad 100 sprawdzianów do sprawdzenia i ostatnio trochę się opuściłam, to wymyśliłam, że zrobię dziś krokiety, zupkę brokułową, pączki i upiekę chlebek idę więc najpierw zupa i pączusie

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
A jakby co to mam dowód, ze mówię prawdę - 38tc+4d
piękny brzusio

aaa i zapomniełam sie pochwalić, że wczoraj zostałam ciocią moja kuzynka urodziła synka ponad 3300g i 54cm w 36tc, bo wody jej odeszły i musiała mieć cesarkę. Dziś jest wszystko ok

Mateuszek -> cuda się zdarzają

Edytowane przez rena5
Czas edycji: 2014-04-05 o 12:01
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora