Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na właściwe tory powracamy, już nigdy więcej grzeszkom się nie damy! Cz XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-05, 12:46   #1668
ridja devojka
Zakorzenienie

Dot.: Na właściwe tory powracamy, już nigdy więcej grzeszkom się nie damy! Cz XVIII

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
I pytanie do biorących anty: zauwazylyscie jakies skutki oboczne w wygladzie ciała, efektach itp? Ja nie chce, zeby mi cycki urosły
Boziu, chciałabym, żeby mi coś urosło.

Ja mam skutki takie: brak okresu (takie tabsy), plamienie raz na jakiś czas, zero PMSu, mniejsze wahania nastroju, mniej paniki, mniej płaczu i tragedii.

Zrobiłam trening, prawie umarłam. To znaczy: po pierwsze, moim zdaniem coś takiego:
czyli przysiad na piłce jest NIEMOŻLIWE do wykonania zwyczajnie nie umiem tego zrobić, zakres ruchu to jakieś 10 cm na moje oko, jaki sens ma taki przysiad idiotyczne, w 2 serii zamieniłam na zwykłe przysiady ale z piłką za plecami, czuję się bezpieczniej.
W ogóle przez ten katar i polopirynę czułam się dość słabo i serce mi nawalało intensywnie cały czas. Ewidentnie przez to osłabienie. Robiłam też wypad z jedną nogą na piłce ale to też głupie, cała się chwiałam, zamieniłam na krzesło tradycyjnie. Brałam niewielkie ciężary przez to że ćwiczyłam osobno lewą i prawą nogę no i przez to ogólne osłabienie. Odpuściłam brzuch