2014-04-05, 12:02
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Hej 
Ewie wczoraj popękała ta zmiana na rączce i krew leciała i zrobiło się nowe na pleckach azs może się ujawnić w wieku naszych dzieci? Dobrze, że w poniedziałek dermatolog bo już nie wiem czym to smarować 
Ja też nie wyobrażam sobie funkcjonowania na zasadzie odpoczynku od dziecka, ale doskonale rozumiem, że ktoś mimo że bardzo kocha dziecko idzie do pracy i jest to dla niego odpoczynkiem, jakąś odskocznią. Moje dziecko jest ode mnie mocno uzależnione, do tego w ciągu dnia dalej mnóstwo razy potrzebuje pociumkać i ja nie mogę się oddalić od niej na dłużej niż 2h. I też już bywam zmęczona i potwornie mi brakuje tego, żeby po prostu sobie czasem gdzieś wyjść samotnie (nie mam na myśli wyjścia od piekarni na 5 minut ). Czasem każdemu jest potrzebne jakieś wyjście do ludzi, czy to do znajomych, czy to na studia itp. Ale jednocześnie nie zamieniłabym tego swojego obecnego życia za żadne skarby na to, które miałam wcześniej
W ogóle miałam dziś taki okropny sen. Śniło mi się, że szliśmy z Ewą do lekarza i mój tż ją zostawił samą przed gabinetem, a ja byłam przy rejestracji i Ewa się zgubiła. Jejku jak ja strasznie płakałam w tym śnie! I nikt mi nie pomagał jej szukać, latałam jak wariatka po tej przychodni i wszystkich pytałam czy nie widzieli mojej córki i każdy mi gadał, że to już trudno i jej nie znajdę
|
|
|