Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 16
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-05, 19:10   #425
Magda_gda
Raczkowanie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 16

Cytat:
Napisane przez angelika666honey Pokaż wiadomość
witam was;* szann ale MMK pracuje przeciez w prywatnych klinikach. Moze nie chce miec swojej prywatnej nie wnikam czemu. W krakowie klinika jest super niewiem jak nad morzem ?? mysle ze to nie w tym sęk..
Nie zaglądam tu do was poniewaz chyba lepiej mi nie [patrzec i nie czytac info o piersiach , duzo mi pomogłyscie przez cały mój okres przed operacja i po. Jednak żyje sobie teraz bez forum i chyba jestem spokojniejsza. Wiem ze bede chciala poprawke ( u mnie nie ma jakiegos wielkiego problemu juz) ale chce miec idelanie i zrobione teraz a nie za pare lat jak juz calkiem mi bedzie widac te fałdy albo obwisnie skóra(mam jej za duzo szczególnie w prawej piersi od spodu) ogólnie mi sie piersi podobaja , ale patrzac na wasze foty widze w moich pełno mankamentów i płakac mi sie chce. To lato jakos przezyje bo w stroju jest ok moj TZ w ogole nie widzi problemu, no ale jest po switach dodam zdjecia 3 miesieczniaków i zdam relacje jak dr MMK mnie potraktował na wizycie kontrolnej i czy cos ustalimy. Dodaje do albumu fotki z wypadu. buziaczki słoneczka;*;*
tysiaczku wyslij mi stronke z fb sklepu
przejrzałam Twoja galerię jesteś piękną kobietę i nie jedna z nas ma co Ci pozazdrościć . co do kliniki w Gdańsku gdzie dr M.M.K operuje jest ok - obsługa bardzo sympatyczna i co najważniejsze pomocna. Ja nie ma żadnych zastrzeżeń co do pracy dr M.M.K ale rozumiem Was i głęboko wierzę że wszystko będzie w końcu ok.

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
Napisane przez nkolodii Pokaż wiadomość
Teraz oglądałam głupi program w telewizji aż mi się gorąco zrobiło. Za po op piersi możliwy rąk piersi bo się tkankę narusza i węźle chłonne kto ma pod pachą dziurki. Wyłączyłem bo aż się spocilam. Pod wieczór spróbuję zrobić zdjęcie piersi tylko nie wiem czy powinnam rozpinac stanik czy poczekać juz do wtorku

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Jak wstaje wstaje z łóżka w tej większej spocznie tej piersi czuje jakieś bulkotaniewystraszył am się a wytłumaczyć nie potrafię. Albo powietrze albo nie wiem cokurcze coś jest nie tak. Tak zwsze przy wstawaniu mam
Ja też miałam takie wrażenie że coś mi tam bulgocze ale po kilku dniahc to uczucie przeszło. Jeśli chodzi o mnie to nie wytrzymałam i szybko rozpinałam stanik by zajrzeć co się pod nim kryje

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:
Napisane przez koteczka18 Pokaż wiadomość
Ehhh ale kochane moje to juz o samą wielkość nie chodzi przecież horo i unsafe maja duza piersi i ich one nie pogrubiaja.... chodzi o całokształt.... duze to jedno ze za duże dla mnie to drugie a ze sa po bokach to po trzecie!!!! I sa nisko.... za nisko... wygladaja jak przed operacja tyle ze wielkie... nie mam dekoltu..nic na mnie ladnie nie leży. Myslalam ze będę miec dekolt jak dziewczyny z takim samym rodzajem implentow jak ja. W końcu sa pekate maja ladna podstawe koła powinno byc pięknie a jest do d#$&... wierzcie mi... mecze sie psychicznie i mysle skąd wziąć pieniążki na następną operacje((((((( głupia... dwóch chirurgów polecilo podobnie mogłam isc do trzeciego. Żałuje... ale już po ptokach... (( co mnie dodatkowo dobija..... kazdy widzi jaki mam problem i w domu ręce rozkładają....

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Koteczka głowa do góry, daj im jeszcze trochę czasu i wypięknieją zobaczysz!! Oglądam Twoją galerię i tak sobie myślę.... eh gdybym była facetem to bym wzroku i ust nie odsuwała od Twych cudnych piersi