Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVII + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-07, 08:18   #162
Śniegowa
Oby do wiosny

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVII + przeogromna dawka plotek!

Booosz! Pokróliczkowało Was???

Cytat:
Napisane przez czarna kawa Pokaż wiadomość

Przeżyłam dzisiaj szok w hebe. Idę sobie spokojnie, a tu naglę widzę chyba idealny dupe flying dragon! Smok to jedyny burżujski lakie, którego nie p[otrafie sobie odpuścić, chodzi za mną od miesięcy, już obiecałam sobie go sprawić po maturze, a tu taka niespodzianka! Mówię o salon perfect electric grape Na razie nie wzięłam, bo chciałam oglądnąć swatche, ale jutro po niego lecę. ?Kosztuje, o ile dobrze pamiętam 16 zł. W ogóle maja dużo fajnych lakierów, zwłaszcza tych drobnych, matowych brokatów KLIK Zaraz się okaże, ze wszystkie znacie tę firmę i tylko ja mam taki zapłon
Ja tez ich nie znałam...

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
już to poprawiłam
btw. liczba moich postów z poprzedniego wątku..
Też się uśmiałam

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
ja też się cieszę, baaaardzo

KLIK, jesio coś takiego znalazłam
Mrrrr Red Dahlia
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;45900160]Mani tajm
[/QUOTE]
Cudne. Moje są tak krótkie, że aż bolą
Cytat:
Napisane przez cooone Pokaż wiadomość
Jeśli ktoś się cieszył, że mnie nie ma, to oznajmiam, że wróciłam. Wypadek był w niedzielę koło mnie i staranowali skrzynkę od neta
O rety! Faktycznie masz przeboje tam...

Cytat:
Zgarnęłam na razie electric grape (smoka) i jestem zachwycona! Wpadła mi też focza odżywka, zobaczymy, czy sprawdzi się u mnie jak u Śniegowej
Też jestem ciekawa
Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
No to na dżem dobry wypadało by coś pokazać

poleciało po przyroście, co z resztą widać na wskazówce
lakier hean 185
Ała.... Jakie krótkie
Biedaki
Czemu malowałaś choinkę

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
Ten Saint Tropez może być super
Cytat:
Napisane przez Yenotek Pokaż wiadomość
Spamuję, chociaż nie wiem, czy już nie kaczodziobują Tak czy inaczej - franken jest. Na blogu też
Jeszcze nie
Piekny franuś

Cytat:

Nadrabiam zaległości, chociaż większość z was już pewni widziała na blogu. Aktualne, komiksowe:
Jakie śmiechowe! Super

Cytat:
Napisane przez vivinn Pokaż wiadomość
Dobry!
Mam dla Was kilka zdjęć tych moich bidaczków, tylko nie krzyczcie proszę, nie miałam na nie innego pomysłu Gdybym, na przykład, spiłowała wszystkie równo z przyrostami to już w ogóle każdy byłby inny, a takiej nierówności bym nie zdzierżyła Przyrosty poskracane, szczególnie po ostatnim piłowaniu, wkurzają mnie, bo serdaka mogę spiłować poniżej opuszka, a fakera już nie, co wygląda idiotycznie, więc nie patrze na nie za często
I o, taka sytuacja, na razie zostawiam je w spokoju:
Ale bidki króciuchne.
Ładnie wybrnęłaś z kształtem.
Malinkowe są trochę
Instagram
Śniegowa jest offline Zgłoś do moderatora