Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2
Cytat:
Napisane przez zazdrosnica0
Boże co za intensywny weekend  w piątek miałam rewolucje żołądkowe, w sobotę przeleżałam/przespałam cały dzień faszerując się nospą, a wczoraj byliśmy z Tż oglądać potencjalny samochód do kupienia.
Na szczęście dziś już z nami ok  i witam się w 19 tygodniu  wam też tak czas przyśpieszył ?? Teraz jakoś te tygodnie mi szybciej przeskakują  pewnie końcówka znowu będzie się dłużyć 
|
gratulacje ja mam jutro 18t 0d czyli 19 tydzien ?
z jednej strony przyspiesza ale z drugiej czuje ze u gina nie bylam juz 100lat, ja nie wiem jak dotrwam do 25kwietnia
Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88
No to na dobrą sprawę może zajmować się wszystkim 
Magazyny, fabryki samochodowe, agd, tv, markety itd. - to najszybciej powinno pojść 
Facet mojej kuzynki robi na magazynie w kauflandzie i ponoć 2 tysiaki wyciąga - ile w tym prawdy nie wiem, ale sam dostał kredyt na mieszkanie na 30 lat 
|
no nas 2 tysiace srednio urządza bo TZ ma raty i kredyty wiec 2tys i tak nie starczy ... zobaczymy jak to bedzie
ZygaEffka nawet tak nie mow
ja juz od dawna sie nie czuje jak w ciazy,w sumie odkad jest 2 trymestr nie mam zadnych objawow a usg mam pod koniec miesiaca...
Czas edycji: 2014-04-07 o 10:02
|