Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-07, 11:09   #2012
zazdrosnica0
Zadomowienie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Cytat:
Napisane przez ZygaEffka Pokaż wiadomość
Hej gratuluje 19 tyg. ale ci zazdroszcze , ja dopiero 15 tc i od dwóch dni czuje sie jak bym w ogole w niej nie była, zaczyna mi brakowac bóli podbrzusza , rozciągania sie macicy i takich tam , zawsze dzieki temu czulam ze malenstwo rosnie a teraz nic nawet juz mnie piersi nie bolą od paru tygodni ... za tydzien wizyta wiec zawsze tydzien przed zaczynam wariowac ze na pewno serduszko ju znie biję i takie tam ..
Nic nie mów mi o rozciąganiu i bólu podbrzusza od piątku boli mnie non stop, przy chodzeniu, przekręcaniu się z boku na bok itd więc ciesz się z tych kilku dni odpoczynku bo jeszcze to do Ciebie wróci

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
gratulacje ja mam jutro 18t 0d czyli 19 tydzien?
z jednej strony przyspiesza ale z drugiej czuje ze u gina nie bylam juz 100lat, ja nie wiem jak dotrwam do 25kwietnia

no nas 2 tysiace srednio urządza bo TZ ma raty i kredyty wiec 2tys i tak nie starczy ... zobaczymy jak to bedzie

ZygaEffka nawet tak nie mow
ja juz od dawna sie nie czuje jak w ciazy,w sumie odkad jest 2 trymestr nie mam zadnych objawow a usg mam pod koniec miesiaca...
ja też dziś 18t 0 d czyli ten sam etap ja mam dwa dni wcześniej wizytę bo 23 kwietnia i to już będzie połówkowe przeraża mnie, że tyle jeszcze muszę czekać na wiadomość czy serduszko się naprawiło
12.1.2013 - zaręczyny
16.11.2013 -

zazdrosnica0 jest offline Zgłoś do moderatora