Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-07, 11:21   #2014
ZygaEffka
Zadomowienie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

No wiem że przesadzam pewnie mąż też mi mówi że najchętniej to by mi czasem zdzielił przez łeb i że mam przestać krakać bo sobie wykraczę

Ale taka chyba nasza natura ze jak jest dobrze to trzeba znaleźć powód do narzekań ..
W środę idę porobić jeszcze badanka , morfologie , mocz , p/ciała RH , Hiv i HCV , na pierwsze dwa wyciągnęłam skierowanie od rodzinnej , wcześniej miałam wszystkie badania w szpitalu robione ale ograniczyli ilość pacjentek i trafiło na mnie że muszę iść prywatnie

Idę nadrobić project runway

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Aliszcze ja 14 kwietnia i obym poznała już płeć tak bym chciała wiedzieć choć obiecałam sobie że przy tej ciąży nie wyrwę się na zakupy i nie zaplanuje choćby jednego szczegółu żeby nie zapeszyć dopoki na pewno nie będę wiedziała że wszystko super , ale tak na prawdę to pewność sie ma dopiero po porodzie..
nasz kawałek nieba

ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora