Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - nudności, bóle podbrzusza-jaka przyczyna?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-06-24, 09:19   #5
czekoladka
Zadomowienie

Dot.: nudności, bóle podbrzusza-jaka przyczyna?

jajeczkowanie może??? Mnie zawsze boli jeden jajniczek po lewej stronie, gdy mam jajeczkowanie - a jestem zdrowa jak ryba - u lekarza bylam, USG robione bylo, cytologia, wszystko w porządku mam. Ale u Ciebie niepokoją mnie te mdłości i to, ze jest Ci niedobrze... Moja mama tez miala takie objawy i okazlo się, ze ma mięśniaki na macicy i jajnikach... Nie chcę Cię straszyć, ale żeby się uspokoić idź do lekarza. Właśnie takie dziwne mdłości są objawem mięśniakow (zwlaszcza, ze bolą Cię jajniki), ale wiesz, przyczyny mogą być różne, nie musi być to nic złego. Zresztą mieśniaki tragedią nie są, ale trzeba być pod kontrolą, najlepiej wyciąć, jeśli już się pojawią... Ale przejdź się mimo wszystko do ginekologa (nie wiem, czy kiedys już byłaś, ale pierwsza wizyta nie jest straszna, ja bylam pierwszy raz w życiu w styczniu tego roku - balam sie jak cholerka, ale bylo ok). Oczywiscie stres też może tutaj odgrywać sporą rolę . Ale lepiej idź do tego lekarza.
czekoladka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując