2014-04-08, 11:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22.
Cytat:
Napisane przez gochaa_p
witaj STRIPPI, nadrabiaj i pisz co u Was.
u nas chyba ok. wizyta u pedi jutro ale wygladaja na zdrowych. ja tez zdrowa, wczoraj byłam u swojej lekarki, kaszel ktory mi pozostal to najprawdopodobniej dlatego ze jesetm alergikiem, mam leki przecw alergiczne, powinno przejsc, osłucowo mam w kazdym badz razie czysto.
|
u nas jakoś leci
Michaś chodzi, ma 11 zębów i kolejne wychodzą. Dalej karmię.
Jula od 2 tyg ma przerwę od przedszkola, bo przeziębiona. Dodatkowo raz w tygodniu prywatnie przychodzi do nas logopeda i ćwiczy z nią wymowę.
Jestem bardzo zadowolona z tych zajęć.
Ja jeżdżę konno znowu 2 razy w tygodniu, Jula raz w tygodniu.
Chodzę na siłownię, mąż też i tak leci czas.
Czasami już padam, bo by iść na siłownię to albo wstaję o 5:00 rano i idę na 6:00, albo na 22:00 i wracam o 00:30, więc kładę się koło 1:00 w nocy.
Ogólnie to wszystko ok u nas, tylko dzieci przeziębione niestety..
Dostaliśmy pożyczkę z męża zakładu pracy więc w czerwcu remontujemy się Przedłużamy sobie korytarz, więc będę miała 2 przedpokoje, w jednym będzie ogromna szafa z tego co liczyłam 4 metrowa. Nie mogę się doczekać. Przedpokój domowy będzie też remontowany i wc 
Zdrówka
Cytat:
Napisane przez mysia1986
Ja się czuje już lepiej, został mi tylko okropny katar i trochę pokasłuje. Martwią mnie dwie rzeczy - 1) w poniedziałek idę do szpitala a we wtorek zabieg a ja nie mam @  a drugie to to, że nawet jak dostanę to nie wiem czy mój stan zdrowie mnie nie dyskwalifikuje. Cudownie..
W czwartek przyjmuje mój lekarz, oczywiście miejsc nie ma. Ale jak nie dostanę @ to idę i się wepchnę miedzy pacjentkami
  Ciągle mam pod górę!
|
dla Ciebie też zdrówka
Cytat:
Napisane przez asiuk
Strippi, kopę lat! 
|
heloł noo wieki 
Cytat:
Napisane przez blonde_hair
|
Cytat:
Napisane przez onyks
Strippi, hej! 
|
hej 
udanego babskiego wypadu fajnie wam
U nas zaczyna się burza, wieje strasznie i ciemno.
|