Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-08, 12:32   #2186
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
A pytanie... cze wy też macie nosy zapchane? Nie że jakiś katar tylko całą noc mam wrażenie że mam gdzieś głęboko babole w nosie i oddychać nie mogę Przez to oddycham ustami, ciągle mam sucho w ustach, piję litr picia w ciągu nocy, i biegam sikać co godzinę Jak ja wytrzymam to nie wiem
Jeszcze chyba macica mi się rozciąga dzisiaj bo tak ciągnie że aż denerwuje A drugi trymestr miał być piękny A ja się czuję jak flaki bez oleju hahaha
Ja od początku ciąży mam nos zapchany :/ I babole takie suche,że aż mnie nos boli okrutnie :/ Wcześniej nie piłam dużo a teraz i w gardle suszy...
Współczuję samopoczucia Będzie lepiej,jak nie teraz to we wrześniu

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

Ja juz po wizycie. Wszystko jest ok. Usg nie mialam ale dal posluchac serduszka przez chyba detektor tetna plodu. Bilo pieknie i sie ruszalo hehe
Wiadomo ze chcialabym podejrzec maluszka ale tam sa w sumie 3 duze usg i tego sie trzymaja. Oczywiscie moge sie umowic dodatkowo na usg ale tez 140zl musze zaplacic. Nastepna wizyte mam 13 maja i tu musze miec zrobione badania tj morfologia, tsh i mocz a 16 maja mam usg polowkowe. Takze musze uzbroic sie w cierpliwosc.
Super,że wizyta udana,mimo tego braku usg Ale najważniejsze,że serducho ma się wspaniale

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Jestem po wszystkim uffff. Wszystko ok ja mam anemię i musze jeść a na wadze wciąż ta sama waga albo i mniej bo w ubraniu. Dzidzia się chowala najpierw jak kotek później się przekręciła na plecki ale nóżki razem ze sobą
Ma już 14 cm i 228 gramów dziś siusiaka nie było jak Pani doktor powiedziała ale jeszcze nie jest pewna czy to dziewczynka. Wstawię później zdjęcie mojego kotka
To więcej jeść a nie
Super,że wszystko gra
Ciekawe czy mój dzieć już jest taki duży

Haha byłam na ryneczku zobaczyć za jakimiś bluzeczkami... I patrzę na koszulki a ruska mówi do mnie"a pani w którym miesiącu ciąży?" ja jej z początku nie zrozumiałam i mówię"a nic tylko patrzę" a ona powtórzyła wyraźniej,ja gały wywaliłam:CO?! Aż tak widać ?!

Legginsów nie kupiłam,bo jedyne jakie mi się podobały były w pasie za wąskie... Za to kupiłam koszulkę sobie i dla dziecia w lumpku bluzeczkę i bodziaki A niech ma,tyle się nachodził ze mną to jakaś nagroda się należy

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora