Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Każda dba o ładny brzuszek by zamieszkał w nim maluszek - cz. 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-08, 18:04   #3485
meire
Zakorzenienie

Dot.: Każda dba o ładny brzuszek by zamieszkał w nim maluszek - cz. 13

Cytat:
Napisane przez emagi Pokaż wiadomość
meire a ty te testy masz paskowe czy jakieś bardziej wypasione? w sumie sie ciesz, że tak ci owu codziennie pokazuje bo mi jak sie przypomni i sikne na testa to ani razu nie miałam pozytywnego
No, takie z rossmana.. Paskowe chyba... Pierwszy raz w zyciu robie... ale wiesz... Nie wiem, czy mam sie z czego cieszyc, bo te pozytywne to mi rownie dobrze moga wychodzic przez PCOS... i badz tu madry.. zuzyje te dwa opakowania, co mam i wiecej nie kupuje... bo jestem jeszcze glupsza...

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Meire no dobra dzisiaj ostatnia czekolada, co ja zrobię, że poszłam do rodziców na dół do sklepu i tam mają te Słowackie czekolady które uwielbiam a w innych sklepach jej nie ma tylko czasem gdzies na rynku
Ale kupiłam też chudy ser biały, jogurt naturalny, tuńczyka, młodą cebulkę ze szczypiorkiem i umieszałam pastę na kolacyjke

A z tymi testatmi to ja nie wiem robiłam 2 razy w zyciu i wiedziałam po nich mniej niż przed więc dałam sobie na luz, szkoda kasy
Ja Cie jutro przypilnuje... Niech no ja tylko uslysze o czyms slodkim..
No, ja juz tez zglupialam... ale chrzanie.. Dzis sie nie bzykam... Nie chce mi sie...

A ktoras mi cos moze o moim wykresie na ovuf powiedziec??... Bo zadna mnie nie komuntuje...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora