Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Same fajne z nas babeczki, zapraszamy na ploteczki! :) cz IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-08, 19:48   #2285
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Dot.: Same fajne z nas babeczki, zapraszamy na ploteczki! :) cz IV

Cytat:
Napisane przez nada13 Pokaż wiadomość
Hejka
W sumie Tunezja spoko i jesienią bedzie ładna pogoda. Pogrzalabym tyłeczek <3 Majorka dla mnie za imprezowa jest :p ale ogólnie do Hiszpanii chętnie bym pojechała albo do Portugali, tylko na własna rękę a nie na wycieczkę.

Marta na działce tez można odpocząć. musisz wyciągnąć TŻ na wakacje koniecznie, odpoczniecie sobie.

Lemon mi sie umowa w czerwcu konczy i tez nie wiem co dalej. Zobaczymy
Dla mnie imprezowa to Ibiza, kiedtyś chciałam tam pojechać heheh a Majorka jest podobno o wiele spokojniejsza
Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
Pisałam Wam kiedyś, że tż nigdy nie brał urlopu a pracuje już prawie 7 lat. No ale w tym roku postanowił to zmienić i niby ma wziąć.

Teraz nas czeka sporo wolnego bo święta, potem wesele kumpeli i wolnych kilka dni, no a potem to juz majówka
kiedy macie weselicho ?
Cytat:
Napisane przez justka89 Pokaż wiadomość
To tak jak mój tż
cięzko tak bez braku urlopu .. ;/

niedługo wpada do mnie kumpela, a tż poszedł do kolegi, mial iść na chwilę po coś, ale mi sie wydaje że posiedzi dłużej ahah

potem napisze coś w klubie

a teraz póki co poczekam na kumpele i w między czasie oglądam Lekarzy na necie nadrabiam odcinki ;p

mam już mikrowele i mikser mikrofalówka tylko trochę spora hahah całkiem sporo miejsca zajmuje ;p ale cóż ;p chciałam, to mam

Jestem czytaczocholik !
Limonkaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując