Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2
Cytat:
Napisane przez poppy
No  Teraz już w Szwecji, z okna hotelowego mam widok na jakąś totalną masakrę w czymś, co kiedyś było lasem. Trochę to ponure
A mój mały podróżniczek za dwa tygodnie jedzie ze mną na święta do Londynu. Tym razem turystycznie  T tak a propos tego, że ciąża to kalectwo zdaniem niektórych...
|
ja kilka dni po dowiedzeniu się o ciąży leciałam do brata na prawie miesiąc do Chile ale powrót był masakryczny, bo z mdłościami, ale to 1 trymestr był.
Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88
ale żeśmy nakupili chemii do polski  mi zawozimi im chemie a oni daja nam do niemiec kiełbache i mięcho polskie 
Mi tz powiedział przed wyjściem, że ciepło na dworze, więc ubrałam koszulkę i sweterek cienki a jak wyszłam to tak zawiało, że myślałam, że mi łeb urwie
a w sklepie sie znowu rozbierałam bo duszno 
|
jak mój mąż mówi, że ciepło na dworze to wolę się cieplej ubrać
Cytat:
Napisane przez ZygaEffka
Jak piła winko to zajefajnie ehhehe  ja to bym się lecha free napiła ale już mi bratowa powiedziała że nie powinnam , a mi tak brakuje smaku piwka   Popija może któraś te bezalkoholowe ? albo może Karmi chociaz????
|
Karmi się pije na rozkręcenie laktacji, serio. Na mnie działało
|