Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-08, 18:53   #2263
Antananariwa
Raczkowanie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Cytat:
Napisane przez elffirka Pokaż wiadomość
Ja właśnie zaczęłam 19 tydzień i też mam już taki brzuchol wielki od samych cycków a pocę się najbardziej pod pachami antyperspiranty pomagają tylko na jakiś czas. Jak gdzieś idziemy to czesto mi glupio bo czuje ze zaraz jestem mokra wystarczy ze wejde po schodach i zaraz mam mysli ze wszyscy czuja ze ode mnie cuchnie...
Dlatego ja używam Etiaxil, nic innego nie działa

Cytat:
Napisane przez ZygaEffka Pokaż wiadomość
Antana brzuszek przesliczny , aż wam zazdroszcze chudzielce ze u was tak ładnie widac
spodnie faktycznie kropki w kieszeniach wiec to ten sam shit i to za 80 zł ... no ale cóż . Na prawde nic innego nie było na moje dupsko.
Dzięki ale nie taki znowu chudzielec, startowałam z wagą 60 kg przy wzroście 160 cm więc nie taka znowu kruszynka A spodnie - może akurat nie zużyjesz swoich tak mocno jak ja moje, daj znać za jakiś czas w jakim są stanie.

Cytat:
BYłąm w rossmanie i kupiłąm sobie na próbe najtańszy jaki był krem na brzuch dla mamusiek za 9,99 babydream , zeby sprawdzic moja systematycznosc
Też mam rossmanowski babydream fur mama lotion. Podobno bardzo dobry, tylko u mnie dość długo się wchłania i rano niestety odpada

Cytat:
Mój tz wrócił wczoraj z piłki nożnej , polozyl sie na łozku i mowi do mnie
"Boli mnie w tej chwili wszystko tak ku**** jak Ciebie pewnie przy porodzie bedzie bolec " Ma się te poczucie humoru
Taaa akurat, jakby mu ktoś przez przewód moczowy przeciągnął kamień to by wiedział co to za ból

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
Ja i Colę piję i pasztety jem i wędzonego łososia i czasem ser feta i w ogóle się tym nie przejmuję.Będę się nieźle gimnastykowac z dieta po porodzie lub być może nawet już niedługo jeśli test obciążenia glukozą będzie niezbyt
Kupiłam na all 3 pary spodni:1x dżinsy niebieskie z prostą nogawką, 1xrurki niebieskie dżinsopodobne i 1X beżowe z materiału-zaszalałam
Hihi nie ma to jak zakupy na poprawę humoru I też mam takie podejście, jeśli coś nie jest zakazane a jedynie niewskazane to jak raz na kilka tygodni zjem/wypiję odrobinę to nic nie powinno się stać. Karmienie to dopiero reżim, a jak dziecko ma kolki

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
Fajny brzusio, też myślę,że mam podobnyNo i fajna sowia koszulka
Dzięki Pokaż swój Przynajmniej się pocieszę że nie tylko ja tu taka brzuchata Na tą sówkę to się uparłam jak głupia jakaś, ale nie żałuję, bardzo ją lubię

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
Ciesze się dziewczyny ze macie brzuchy pod samymi cyckami bo myslalam ze tylko ja taka koślawa jestem
No co ty, jaka koślawa? Ja to miałam odwrotnie, byłam pewna że wszystkim od cycków się zaczyna. Jak oglądałam zdjęcia jakiejś żony ruskiego milionera i ona miała niżej to była w szoku że ma tak dziwnie
Antananariwa jest offline Zgłoś do moderatora