2014-04-08, 18:53
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2
Cytat:
Napisane przez elffirka
Ja właśnie zaczęłam 19 tydzień i też mam już taki brzuchol wielki od samych cycków  a pocę się najbardziej pod pachami antyperspiranty pomagają tylko na jakiś czas. Jak gdzieś idziemy to czesto mi glupio bo czuje ze zaraz jestem mokra wystarczy ze wejde po schodach i zaraz mam mysli ze wszyscy czuja ze ode mnie cuchnie...
|
Dlatego ja używam Etiaxil, nic innego nie działa
Cytat:
Napisane przez ZygaEffka
Antana brzuszek przesliczny , aż wam zazdroszcze chudzielce ze u was tak ładnie widac
spodnie faktycznie kropki w kieszeniach wiec to ten sam shit  i to za 80 zł ... no ale cóż . Na prawde nic innego nie było na moje dupsko.
|
Dzięki ale nie taki znowu chudzielec, startowałam z wagą 60 kg przy wzroście 160 cm więc nie taka znowu kruszynka A spodnie - może akurat nie zużyjesz swoich tak mocno jak ja moje, daj znać za jakiś czas w jakim są stanie.
Cytat:
Napisane przez ZygaEffka
BYłąm w rossmanie i kupiłąm sobie na próbe najtańszy jaki był krem na brzuch dla mamusiek za 9,99 babydream , zeby sprawdzic moja systematycznosc 
|
Też mam rossmanowski babydream fur mama lotion. Podobno bardzo dobry, tylko u mnie dość długo się wchłania i rano niestety odpada 
Cytat:
Napisane przez ZygaEffka
Mój tz wrócił wczoraj z piłki nożnej , polozyl sie na łozku i mowi do mnie
"Boli mnie w tej chwili wszystko tak ku**** jak Ciebie pewnie przy porodzie bedzie bolec "  Ma się te poczucie humoru 
|
Taaa akurat, jakby mu ktoś przez przewód moczowy przeciągnął kamień to by wiedział co to za ból 
Cytat:
Napisane przez golgie
Ja i Colę piję i pasztety jem i wędzonego łososia i czasem ser feta i w ogóle się tym nie przejmuję.Będę się nieźle gimnastykowac z dieta po porodzie lub być może nawet już niedługo jeśli test obciążenia glukozą będzie niezbyt 
Kupiłam na all 3 pary spodni:1x dżinsy niebieskie z prostą nogawką, 1xrurki niebieskie dżinsopodobne i 1X beżowe z materiału-zaszalałam 
|
Hihi nie ma to jak zakupy na poprawę humoru I też mam takie podejście, jeśli coś nie jest zakazane a jedynie niewskazane to jak raz na kilka tygodni zjem/wypiję odrobinę to nic nie powinno się stać. Karmienie to dopiero reżim, a jak dziecko ma kolki 
Cytat:
Napisane przez golgie
Fajny brzusio, też myślę,że mam podobny  No i fajna sowia koszulka 
|
Dzięki Pokaż swój Przynajmniej się pocieszę że nie tylko ja tu taka brzuchata Na tą sówkę to się uparłam jak głupia jakaś, ale nie żałuję, bardzo ją lubię 
Cytat:
Napisane przez małaPaulina
Ciesze się dziewczyny ze macie brzuchy pod samymi cyckami bo myslalam ze tylko ja taka koślawa jestem 
|
No co ty, jaka koślawa? Ja to miałam odwrotnie, byłam pewna że wszystkim od cycków się zaczyna. Jak oglądałam zdjęcia jakiejś żony ruskiego milionera i ona miała niżej to była w szoku że ma tak dziwnie
|
|
|