Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z TŻ-em do ołtarza iść chcemy, w 2016 - ślubujemy! PM 2016 cz.8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-08, 20:04   #772
tija93
Zakorzenienie

Dot.: Z TŻ-em do ołtarza iść chcemy, w 2016 - ślubujemy! PM 2016 cz.8

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
ja już nawet ćwiczyłam podpisywanie się nazwiskiem tż
Ja też, ja też super się komponuje moje imię z nazwiskiem TŻta

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Francuski jest spoko tylko w łóżku A tak ogólnie to lubię tylko francuskie piosenki,sam język mnie wkurza (mało powiedziane).
o tak

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Mój też. Bedziemy się razem smucić

Ciekawe imię byś miała ja miałam się nazywać Honorata

Ale żeście naspamowały
Co do dzieci: my chcemy 3 (max!). Imiona wybrane mamy, chłopiec-Michał. Dziewczynka-Zuzia(Zuzanna). Tż wczoraj pisał że podoba mu się Aleksandra(Ola) i Maja. Mi też ale Zuzia najbardziej

Wiecie co? Byłam dziś umówiona na rozmowę w sprawie pracy w sklepie 24h. Przyjeżdzam-zamknięte. Dzwonie do tej babki co do mnie dzwoniła, nie odbiera! Stoję, czekam 30minut. Podjeżdza samochod, w nim jakaś kobieta, otwiera sklep. Więc wchodzę i mówię że byłam umówiona.
A ona że to nie jest jej numer, że oni nie szukają nikogo do pracy i ktoś mnie musiał oszukać No normalnie tak się w☠☠☠☠iłam że myślałam że rozszarpie wszystkich Jeszcze sto razy dzwoniłam na tamten numer ale nikt nie odbierał Jak można tak sobie jaja z ludzi robić

Ale wróciłam z Zielonki z..psem Biegał po peronach i prawie wpadł pod pociąg. Ale go złapałam i wziełam ze sobą. Taki biedny chudy, wszystkie kości mu widać To piękny mały szczeniak, owczarek niemiecki Ale ja niestety nie mogę go zatrzymać i szukam mu nowego domu
My też chcemy Zuzie biedny piesek, miał szczęście że na Ciebie trafił

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Mój dzisiejszy nabytek
Szybko znajdzie dom, śliczny jest

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Dostałam odpowiedź od kolejnej sali - cena lepsza już bo 210 zł, sala nie wymiata,ale otoczenia - tak Tez musimy pojechać zobaczyć.
Super sceneria

[1=3bab1895ed7a4a0113eb29e 79654b8b86ef03e4e_657f8b8 281285;45946989]Nie znam nazwy, jak poznam to napiszę.
Wpisywać kosztorysy, deadliny, ścieżki krytyczne... A. uznał, że to jest duży projekt i trzeba go dobrze rozplanować.
Wrócił dzisiaj z pracy z listą gości

Mi tam się podoba jak A. mówi po francusku, ale jego znajomość języka kończy się na "czy pójdziesz ze mną do łóżka?" [/QUOTE]

Prosze podać, naucze się

Matko, co te studia ze mną robią. Piszecie o liczbie dzieci. Padają hasła o większej rodzinie. Ja już przed oczami mam wszelkie powikłania i komplikacje związane z wielorództwem