Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z TŻ-em do ołtarza iść chcemy, w 2016 - ślubujemy! PM 2016 cz.8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-08, 20:22   #785
smerfetk_a
Żona Gargamel

Dot.: Z TŻ-em do ołtarza iść chcemy, w 2016 - ślubujemy! PM 2016 cz.8

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Ale wróciłam z Zielonki z..psem Biegał po peronach i prawie wpadł pod pociąg. Ale go złapałam i wziełam ze sobą. Taki biedny chudy, wszystkie kości mu widać To piękny mały szczeniak, owczarek niemiecki Ale ja niestety nie mogę go zatrzymać i szukam mu nowego domu
Widziałam na fb, TŻ się bardzo podobał!

Cytat:
Napisane przez Lilly Greace Pokaż wiadomość
O, mi się podoba Magdalena! Większość, które znam to bardzo ładne dziewczyny.

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Biedny biedny. Narazie śpi koło mnie, jest tak słodki

Wstawiłam ogłoszenie, i już do mnie jakaś kobieta zadzwoniła. Jutro przyjedzie go obejrzeć
Super!! To trzymam kciuki żeby znalazł dom! Ale taki rasowy maluch to raczej bez problemu

Cytat:
Napisane przez Lilly Greace Pokaż wiadomość
Ej, a co sądzicie o dzieciach sypiących kwiatki na ślubie? Wiecie o co chodzi, że sypią kwiatki przed parą młodą idącą do ołtarza. Ja ogólnie nie lubię czegoś takiego a chyba będę musiała to mieć, bo moja najbliższa ciocia ma 2 małe córeczki i JUŻ się na to napaliła (mieszka za granicą, tam to jest bardzo powszechne, dużo badziej niż tu) i myślę, że odebrałabym jej wielką przyjemność nie zgadzając się xD
Kiedyś o tym myślałam bo całkiem mi się to podoba i mam małą chrześniaczkę, ale to szatan a nie dziecko i źle by się to skończyło
Za to chciałabym być obsypana płatkami róż przy wyjściu z kościoła np

Jeszcze co do dzieci na weselu - kumpel opowiadał, że był na weselu, siedzi patrzy, a tu taki 2-3 latek biega sobie sam po sali, nagle podbiega do stołu i siup kieliszek wódki wypija Podobno matka się zainteresowała dopiero jak zaczął wymiotować...

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora