Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-08, 22:49   #4015
inka898
Przyczajenie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI

Ufff nadrobiłam cały wątek! jestem już na bieżąco, także wpraszam się w Wasze grono
a blondynką jestem od.. miesiąca (no niecały) i codziennie mysle jaka kupic następną farbę ogólnie jestem marudna i nie wiem czego chce, ale mam nadzieje że nie bedziecie miały mnie dosyć

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
Kiece kupilam taka jak na foto no i buty wyciete asymetryczne szpilki foto torebki zrobie pozniej bo zaraz idziemy na spacer z Tosia chyba nad morze sie przejdziemy bo mamy 20 minut spacerkiem Załącznik 5641957Załącznik 5641958
boooże śliczne to wszystko piękna ta sukienka i butyy i strasznie podziwiam twoją figurę po ciązy, jest idealna

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
Dzieki za info Bo ja sie z nikim nie konsultowałam jeszcze, przejrzałam tylko net, oczywiscie odpowiedzi skrajnie rozne, a marzy mi sie kilka sesyjek

Swoją drogą dziewczyny jakie polecacie samoopalacze?
Jeśli chodzi o samoopalacze to miałam kiedyś xen tan i w sumie byłam zadowolona (głownie z pięknego kolorku jaki dawał ) ale nie był długotrwały, miałam wrażenie że po jednym prysznicu cały się zmywał, chociaz możliwe ze tylko mi sie tak wydawało, moze lekko schodzil a juz od razu świrowałam że cały się zmył w kazdym razie, jedna aplikacja i wyglądałam jakbym wrociła po tygodniowym pobycie w Egipcie

Edytowane przez inka898
Czas edycji: 2014-04-08 o 22:52
inka898 jest offline Zgłoś do moderatora