2014-04-09, 08:29
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żyć oszczędnie, ale z klasą - nie martwiąc się na co dzień kasą!
Cytat:
Napisane przez dzaga1989
Dziewczyny, późno zgłaszam, bo przez większą część dnia nie siedziałam na kompie, ale jest dziś dzień darmowej dostawy na Szkłach. Właśnie kliknęłam zapas soczewek na kolejne pół roku - dla mnie takie zakupy to mega oszczędność, bo kobieta do której chodziłam dobierać soczewki liczyła sobie 60zł za parę (gdzie za tę cenę mam półroczny zapas soczewek na jedno oko)  Teraz zapłaciłam jeszcze mniej bo zamówiłam inne soczewki. Wcześniej używałam tylko PureVision (63zł/op) ale przetestowałam AquaView (49zł/op) i dla mnie są rewelacyjne i przy okazji tańsze 
---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------
|
Nie boisz się że wzrok ci "poleci" po porodzie? Niby mówią, że to nie prawda, ale trzem moim znajomym po porodzie zwiększyła się wada wzroku i to na stałe 0,5- 1 D.
---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------
Tu jakieś przepisy na tanie dania.
Ta kapary.... też nigdy nie jadłam 
---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------
Swoją drogą zazdroszczę tanich soczewek, ja na swoje wydałabym fortunę, dlatego muszę nosić okulary.
|
|
|