Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Każda dba o ładny brzuszek by zamieszkał w nim maluszek - cz. 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-09, 08:53   #3566
meire
Zakorzenienie

Dot.: Każda dba o ładny brzuszek by zamieszkał w nim maluszek - cz. 13

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Meire tuńczyk,ma w sobie rtęć... Dlatego nie zalecają. Sery plesniowe mozna jesc ale musza byc PASTERYZOWANE
Dziękuję za odpowiedź, Kochana... a ja tak uwielbiam tuńczyka...

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Biorę 3 razy dziennie luteine i cyklonamine na to krwawienie, ale ono niestety nie mija ciężko mi się pisze z relacji ale będę czytać i może nawet ovuf nadrobie.
Kochana moja.. tak się cieszę, że się odezwałaś.. martwię się strasznie o Was.. ale jak jesteś pod stałą opieką, to wierzę, że będzie dobrze...
I czekam z niecierpliwością na wieści z USG...

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Witajcie kobitki z niecierpliwością czekam na usg Jagatki...
A mnie gardło lekko boli i coś chyba chce mnie dopaść. Mam nadzieję, że się nie rozwinie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Oj, biedactwo.. herbatka z cytryną i coś na gardło kup.. a jak wrócisz do domku, to zaraz do łóżeczka się wygrzać..

Brydzia, cieszę się, że jesteś taka twarda babka i dałaś radę.. mam nadzieję, że Wam się w końcu uda..

A my się wczoraj nie bzyknęliśmy... pffff.. obejrzał mecz i poszedł spać, o... ja się prosić nie będę, tym bardziej, że też średnio mi się chciało... będzie, co ma być, mam nadzieję, że w razie czego to co drugi dzień wystarczy..

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora