2014-04-09, 09:14
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mama się za głowę łapie, jak ja dużo już potrafię! Mamy IX-X 2013, cz. VIII
Cytat:
Napisane przez tassia
ehhhh
a tak na poważnie to Maciej od wczoraj dostał szału...wyje cały czas... jak tylko od niego odejde to sie wydziera
np. wczoraj bawiłam sie z nim ksiazeczka i przypomnialam sobie o ksiedze dziwekow wiec poszłam do drugiego pokoju po ta ksiazeczke, w tym czasie cały czas mówiac do Macka... doszłam tylko do przedpokoju i zaczał sie ryk...
obawiam sie ze to skok ten separacyjny i mega sie go boje
dzis od rana lezy na podlodze i sie wydziera, uderza piesciami o podloge.... no jak nic bunt dwulatka 
|
sebek też ma takie dni z ejak tylko wyjde to płacz ...ba nawet jak za szafka sie schowam
Cytat:
Napisane przez Natala84
a ile chciałabyś odciągnąć  i tak właściwie, to po co odciągasz?
mleko nie produkuje się w piersiach cały czas. to nie jest tak że jak nie będziesz karmić i odciagać 3 dni to po tym czasie odciągniesz litr mleka  piszesz że po 9h ściągnęłaś 130 ml. podejrzewam, że po 5h ściągnęłabyś podobną ilość i po kolejnych 5 - znów 130 ml, bo mleko na nowo by napłynęło
pytanie jest zasadnicze - j ak bardzo na tym etapie zależy Ci na kp i ile jeszcze chcesz karmić?
to normalne, że jak wchodza posiłki stałe to mleka dziecko pije mniej. wydaje Ci się że się samym kp nie najada, przez to że w nocy się tak często budzi? i nie głodzisz go na pewno, na wadze przybiera?
a jak tam ospa?
|
powiem szczerze że nie zastanawiałam się ile i jak bardzo po prostu chcę tyle ile się da to sa nasze chwile i jak dłużej zdarzy się nie karmić albo jak karmienie trwa krótko to zwyczajnie jestem rozczarowana....ze co ...już..koniec ...najadłeś się ...a tak fajnie było a w nocy budzi jak zaczyna budzić sie tak jak pisałam co godz to czasem wymiękam i daje butle i wtedy śpi dłużej....na wadze raczej przybiera bo oprócz kp je tez pokarmy stałe ...ilke waży nei wiem bo szczepienie odwlekamy ale coś pewnie ponad 9 kilo
co do ospy to przybiera na sile póki co mało krostek głównie we włosach ale myśle że jutro będzie wiecej sebek póki co czysty ale olek weroniki tragicznie wygląda a najgorsze ma chyba na powiekach...strasznie biedny
|
|
|