2014-04-09, 09:25
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mama się za głowę łapie, jak ja dużo już potrafię! Mamy IX-X 2013, cz. VIII
hej
na ddtvn jest własnie materiał o wyznawcach Latającego Kościoła Potwora Spaghetti niezłą nazwę wymyślili 
Cytat:
Napisane przez ewacia85
miałam pocytowane ale
mi zjadło 
mam zamieszanie w głowie odnośnie spacerówki i sama nie wiem co chcę ...najlepiej byłoby gdyby mi ktoś kupił/dał i nie miałabym problemu  a tak to siostra tż dała nam 40funtów na wózek  wiec mozemy troszke dołożyć i wziąć droższy ale czy jest sens  adi miał kupiony na giełdzie używany bezimienny i był super tyle tylko ż ejuż wypłowiał materiał i jest brzydki  ale co swoje to odrobił
btw tak czytam ciągle o zębolkach u dzieciaczków i nasuwa mi się myśl czy jest jeszcze na wątku dziecie bezzębne któremu zęby nie idą a przynajkmniej nic nie wiadomo  bo sebek ani nie ma ząbka ani śladu żeby cokolwiek sie dziąło 
|
u nas zębów nie ma ,ale marudzenie na topie 
także może u Was będą ząbki po cichutku wychodzić 
Cytat:
Napisane przez your Angel
Aaaa, dziś też pierwsza nocka w obniżonym łóżeczku (schylanie pójdzie jeszcze niżej  ). A matka sama na placu boju.
Ech, idę spać.
Dobrej nocki 
|
jak tam nocka ?
Cytat:
Napisane przez nena_milka
Ja będę kupować taki wózek żeby sobie jeździł w samochodzie, w razie zakupów czy coś to jest bardziej poręczny. A na nasze góry i wertepy to tylko nasza mura terenowa
Zlaliśmy właśnie do butelek 19 litrów swojskiego wina  fantastisz  jutro na obiad łosoś i lampeczka
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|

wino i łosoś 
Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88
sorky tez sie wkurzylam niepotrzebnie
ale takie jest zycie a ludzie strasznie komentuja
np teraz dokucza mi sis ze gruba jestem
a ja kp i nie moglam do tej pory zrzucic kg, dopiero kilka dni temu skonczylam i apetyt mam o wiele mniejszy i mam nadzieje cos zrzucic
probowalam np ograniczyc pewne produkty a dalej waga stala w miejscu
wiec nie kazda co kp chudnie
|

nic się nie martw ,poczekać aż nasze dzieci zaczną raczkować a później chodzić będziemy w ciągłym ruchu i szybko zrzucimy
ja nie wytrzymałam z słodyczami 
Cytat:
Napisane przez nena_milka
Dla mnie to jest w ogóle jakiś mit to wieeeelkie chudniecie przy kp. Że niby dziecko 'cię wyssie'  mi jedynie cycki wyssała. Chociaż teraz tak mi przyszło że może ona oprócz ssania to też trochę wdmuchiwała i poszło w brzuch
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
oooooooooooo super teoria uśmiałam się 
Cytat:
Napisane przez Madziuchna27
Teraz mam rozkminę, jakie mleko kupić  Dziewczyny, jak cenowo wypadają te mleka tzw. lepsze? I które to są?  Enfamil wydaje mi się mlekiem dla dzieci z problemami brzuszkowymi (choć to pewnie bzdura!  ), może Bebilon...???? Nan już omówiłyśmy, a Bebiko chyba leży na tej samej półce cenowej co Nan   :conf used:
|
ja podawałam bebilon , teraz przechodze na bebiko
bebilon super,żadnych problemów
bebiko jeszcze nie moge napisać bo póki co mieszam bebilon z bebiko żeby przejść łagodnie i jest tak samo dobrze jak na samym bebilonie, od jutra bedzie juz samo bebiko 
może zapisz się do klubu bebiko i tam można zamówić bezpłatne 4 próbki bebiko 2 inne mleka też pewnie mają taką opcje
|
|
|