|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda dba o ładny brzuszek by zamieszkał w nim maluszek - cz. 13
Jagaaaaciuuuuuuu mordo Ty moja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chwała Bogu, że jesteś dalej w dwupaku   Mam nadzieję, że te krwawienie są nie groźne i że w końcu się skończą Trzymam ogromne kciuki za Ciebie Tyle dziewczyn po # straciło swoje dzieciątka, że musisz dać im nadzieję i ja wiem, że będziesz chodziła z wielkim brzuchem i za 8miechów tam wrócisz drzeć się na porodówie 
Jestem w szoku, że się Tobą zaopiekowali na tak wczesnym etapie, szczerze myślałam, że olewają takie młode ciąże a tu proszę. Chwała im za to 
Cytat:
Napisane przez Lea_ny
Hello
Byłam rano odebrać wyniki posiewu i nic się nie wyhodowało  Normalnie w szoku jestem, bo kiedyś to non stop miałam infekcje
Tak więc lekarz dał mi skierowanie na HSG  A przy okazji zrobił USG: powiedział, że endometrium ładne i że są 2 ciałka żółte (czyli jednak pękły oba pęcherzyki - bo szczerze mówiąc, to miałam wątpliwości, zwłaszcza jak Wiecznie napisała, że to mało prawdopodobne, żeby pękały w takim odstępie czasu). Mówił też, że widzi płyn... więc stwierdził, że dopiero co mógł pęknąć jeszcze jakiś pęcherzyk, którego nie było widać wcześniej No i niby w piątek i niedzielę miałam nawet rozciągliwy śluz... ale to już chyba naprawdę mało prawdopodobne
A po wizycie poszłam się zapisać na to HSG... prawie 3 godziny tam kwitłam, wśród kobiet w zaawansowanych ciążach - na jakieś 15 osób, które tam stale siedziały, byłam jedyną, która nie była w ciąży... ale mi się smutno zrobiło...
No i zapisałam się w końcu, ale dopiero na maj były miejsca  Więc będzie kolejny cykl w plecy 
|
Piep.rzyć Hsg!!! uda się bez niego
Cytat:
Napisane przez meire
To mowicie, ze dzis sie bzykac?... Ol, nol...  ale to za szybko na owulke, jak na moje oko... Ja zawsze mialam pozniej... pewnie w kulki sobie ze mnie organizm leci i tyle... Ehhh... Nie wiem, czy moj da rade codziennie...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
i była noga na parapet czy standard ?
Cytat:
Napisane przez debraM
Umówiłam się na 6 maja  Pierwsza wolna wizyta... chyba nie wytrzymam czekać miesiąc
|
ale serduszko będzie za to 
Cytat:
Napisane przez Olgietka
Dzisiejsza rozmowa:
Ja: ty mnie wcale nie kochasz!
Tż: kocham Cie, kocham tylko....
Ja; tylko co?!?!
Tż: tylko czasem tak mnie wkuwiasz, ze mam ochotę Cię sprzedać cyganom
Także jesteśmy kwita. O!
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|

Cytat:
Napisane przez brydziajones
Mania,God,Makarena,Zubi mamuski jak sie czujecie?
Babolce moje wszystkie kochane, nie sposob mi Was wszystkie wymieniac , bo by mi nie starczylo wieczora! Mam nadzieje,ze te ktorych nie wymienilam mi wybacza
uffff normalnie dziewoje sie stesknilam za Wami!
U mnie wszystko po staremu  , 11 cykl leci, dietuje sie z momentami slabosci ,ale schudlam cale 5 kg od lutego wiec nie jest zle. Powoli ,ale do celu. Jezeli chodzi o nasze starania, w dalszym ciagu seksimy sie bez zabezpieczenia bezskutecznie niestety. Zamowilam nowy termometr z PL Microlife, ma przyjsc w tym tygodniu i zaczynam ponownie mierzenie tempki. Tata rowniez zalatwil dla mnie i TZta jakis super specjalny zestaw witaminowy bedzie wysylal niedlugo to Wam powiem co to za specyfik. Jedyna rzecz to taka ,ze kuracja jest przez 3 miesiace.Podobno ma pomoc. Wiec bedziemy sie tabletowac, a to prezent od taty wiec moze z dobrym przeslaniem pomoze.
W sierpniu/wrzesniu podchodzimy do pierwszego IVF. Mimo wszystko wierze,ze moze uda sie bez tego...jak damy rade to sprobujemy jeszcze jedno IUI przed zabiegiem.
Psychicznie czuje sie o niebo lepiej,a bywalo naprawde roznie. Moge powiedziec, ze wygralam walke z silna nerwica i to bez psychotropow a dzieki silnej woli przeganania tej cholery  Napewno duza role odegraly tutaj kwasy omega3 , pozytywne myslenie, wyciszenie sie i zrozumienie choroby. Bylo juz naprawde kiepsko ,cierpialam na przewlekla bezsennosc z atakami paniki i palpitacjami...bylo minelo i mam nadzieje juz nigdy nie wroci
Niestety w dzien sie nie bede mogla odzywac,taka praca  ,ale wieczorkami poznymi zawsze cos tam postaram sie naskrobac   :cmo k:
|
oj kochana to ogromne kciuki, żeby obyło się bez ivf 
a ja czuję się bardzo dobrze. wiadomo ma się tam różne dolegliwości, ale ogólnie zdrowotnie jest okej.
Cytat:
Napisane przez Jagatka_N
Carmena jak masz męża przy sobie to wiesz, ustaw go do... tronu ...  a tak na poważnie to super ze jesT
|
ustawiłam ustawiłam pierwszego dnia już mył mi podłogę no ale tak na poważnie to musiał, bo wiadomo, że ja nie mogę.
Cytat:
Napisane przez Karoloo
A u mnie spoko- mam wyznaczone owu i sobie spokojnie czekam na rozwój wydarzeń 
|
a ja miałam wczoraj wizytę, wszystko okej. Pessar będę miała ściągany 8maja ciekawe czy mnie ruszy od razu
|