Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-19, 19:39   #15283
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez illusija Pokaż wiadomość
Cześć, witam Was wszystkie i jeśli pozwolicie to dołączę do Was,
jestem nową konsultantką (ale starą klientką ). Odebrałam wczoraj pierwszą paczkę
I od razu zacznę z grubej rury
Mam pytanko dot. COK.
W moim mieście wprawdzie nie ma takiego centrum, ale jest tam, gdzie mieszka moja mama (inny okręg). Czy ona może tam zrobić zakupy na moje konto?
Jeśli tak to:
1) co z wymaganą wysokością pierwszego zamówienia, w przypadku gdyby zrobiła te zakupy zanim ja je złożę? (poprzednie zamówienie (w k07) było powyżej 150zł).
tzn. czy wartość tego zakupu (np. 50 zł) będzie doliczona do późniejszego złożonego przeze mnie pierwszego zamówienia w tej kampanii? Czy zakup w COK sobie, a zamówienie sobie (moje musi być mimo to na ponad 150zł czy wystarczy już 100 by nie płacić za przesyłkę?)

pewnie namąciłam, ale w razie potrzeby spróbuję wyrazić się jaśniej
Witamy
Tak, Twoja mama może kupować na Twoje konto, wystarczy że pójdziesz do tego coku i uaktywnisz swoje konto do kupowania tam i dadzą Ci taki papierek do upoważnienia mamy do zakupów.
Pierwsze zakupy zanim złożysz zamówienie moga być nawet za przysłowiową złotówkę (ale nic tyle w kochanym avonie nie ksztuje ) warunek to aktywność w poprzedniej kampanii (złożenie zamówienia lub łączna suma zakupów = 150zł).
Zakupy w COK sobie a paczka sobie Zatem pierwsza paczka 150 a kolejne 50. Jednakże, zakupy w COK doliczają się do bazy budującej opust
Chyba jasno napisałam com?