2014-04-09, 12:06
|
|
Zadomowienie
Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))
|
Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2
Cytat:
Napisane przez ZygaEffka
nikt nie mowil o piciu w ciazy . tylko o tym ze mamy ochote i uwazam ze skoro 0.5 % alkoholu ma 0,33 piwa to przy dwoch 150 ml jogurtu 0,6% alkoholu x 2 moje dziecko to juz alkoholik ?
Nie lubie takich artykułów , jakaś podła teściowa lub teśc je pisze 
|
Ze sie nie lubi takich artykułów to najlepiej wyrzucic je? nie przeczytasz tego artykulu to nie wiesz co alkohol robi z dzieckiem, bo je nie czytasz ja wole wiedziec i zapobiedz... Ale ja nie mówie juz o alkoholikach bo to jest choroba i nawet matki w ciazy tez pija i sa to chorzy ludzie. Ale pijac łyk piwa to trzeba pomyslec o naszym dziecku który sie rozwija az do urodzenia i czy nalezy poic je alkoholem, dzien po łyczku a potem uzaleznienie jest. Ale kazdy ma swoje zdanie ja tylko nie moge pojac ze tak mozna szkodzic swoim dziecku...
---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------
Cytat:
Napisane przez ZygaEffka
A facet to nie ma żadnych ograniczeń jak jego kobieta jest w ciąży , to jest nie sprawiedliwe , a My coś źle zrobimy to od razu zła matka ! Facet zaleje formę i tyle..
---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------
malgośka , szkodzi to myślenie że wszystko szkodzi .
Wczoraj żeśmy gadały że przynajmniej tu nikt nie krytykuje a tu masz babo placek...
|
Bo tak przewaznie jest ze my kobiety musimy pokazac jacy my to porzadni jestesmy i tak zawsze bylo i tak to jest niesprawiedliwe... ale taki los kobiety
---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------
Cytat:
Napisane przez ZygaEffka
A facet to nie ma żadnych ograniczeń jak jego kobieta jest w ciąży , to jest nie sprawiedliwe , a My coś źle zrobimy to od razu zła matka ! Facet zaleje formę i tyle..
---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------
malgośka , szkodzi to myślenie że wszystko szkodzi .
Wczoraj żeśmy gadały że przynajmniej tu nikt nie krytykuje a tu masz babo placek...
|
przepraszam ze mam takie zdanie to bede pic piwko codziennie bo lubie okocim z limonka ma tylko 2% a moze nic sie nie stanie
60cm
Monika moja coreczka
|
|
|