Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Leżanko - część ósma !!!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-09, 12:06   #3162
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Dot.: Leżanko - część ósma !!!

Cytat:
Napisane przez yyahyoo Pokaż wiadomość
wyobraź sobie, ze w Wawie w połowie przychodni - zwlaszcza w tych starych - to tak nie działa. Nie przyjma i Cie nie zarejestruja, zebys pekła. Jeszcze by sie trzeba z pielegniarka bić a to groźna nacja
Wiesz, ja zawsze myślałam, że im większe miasto, tym więcej lekarzy, przychodni... że jest łatwiej i szybciej!
A wychodzi na to, że w mniejszych miejscowościach działa to prężniej i szybciej!

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
oczywiście my jesteśmy wręcz do tego szkolone żeby uprzykrzać życie niewinnych chorych a tak na poważnie... niestety ja wiem jak to działa od wewnątrz... i dlatego rejestratorki / pielegniarki są takie chamskie i bezczelne. lekarz siedzi se spokojnie i leczy (wychodzi na papieroska, na ploty, na kawę). a ta biedna pielęgniarka jest pierwszą linią i to jej sie najbardziej dostaje! wiem cos o tym... przykrą sytuację miałam tydzień temu i która będzie sie bardzo długo ciągnęła!
Mus, ja też to znam od podszewki... niestety to jest błędne koło!
Rozumiem i pielęgniarki i rozumiem pacjentów. Często jest tak, że jedni i drudzy nie mają na nic wpływu.
Pamiętacie jak na FB wam pisałam, że do dentysty dzwoniłam 3 dni... aż wreszcie, zarejestrowała mnie koleżanka, do której zadzwoniłam na komórkę...

magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora