2014-04-09, 16:10
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze codzienne jadłospisy cz. XX - OCENA JADŁOSPISÓW
Cytat:
Napisane przez Ervisha
Te też będa proste ;D A jak dodasz koncentrat pomidorowy to wyjdą pomidorowe Można też dodać suszone pomidorki Mam nadzieję że wyjdą
A jak jesz płatki na śniadanie to je gotujesz na mleku, czy tylko mlekiem zalewasz?
---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------
Ja bym Ci z dwie wytłaczanki dała bo nasze kury niosą się tak, że tato już nie ma co z tymi jajkami robić 
|
Dobrze że wielkanoc idzie ))
a pingwinko-sówka rządzi ;D heheh fusiacola wogóle widzę, że mamy podobne usposobienie, spojrzenie na wiele rzeczy, jak tak czytam twoje wypowiedzi )) jesteś chyba mega pogodną osobą, którą ciesza szczegóły, i lubi gdy te "Szczegóły" są ładne i dopracowane. nawet z jogurtu i drożdzówki na murku można zrobić piknik z koszykiem i serwetką w kratę, zgadza się? całus 
p.s. chyba się przetrenowałam..jak widzicie zeszly tydzien codziennie trening lub zumba, ale od soboty nei robiłam NIC oprocz sprzątania i spacerowania ;p ale jakos że ostatnio staram się słuchać mojego organizmu i sygnałów które mi wysyła, odbieram to jako czas na odpoczynek. i nie to że mi się nie chce, jak pomyślę o siłowni to mam wstręt po prostu brrr mam nadzieję że mi to przejdzie, daję sobie czas do konca tygodnia a potem będę sie zmuszac
|