Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zmieszanie kolorow farby : Czerwien +Fiolet Chcialabym zeby wyszedl odcien MALINOWY ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-09, 15:12   #4
theunlikee
Raczkowanie

Dot.: Zmieszanie kolorow farby : Czerwien +Fiolet Chcialabym zeby wyszedl odcien MALI

Cytat:
Napisane przez Czlowiek Istota Marna Pokaż wiadomość
No wlasnie ,wszytskie farby drogeryjne ,maja odcienie czerwieni cieple-pomaranczowe ... albo fiolety,a malinwego odcienia ,fuksji,ciemnego ,rozu nie uraczymy...
Kiedys uzylam z Joanny bodajze,odcien malina piekny odcien,przepieknie mi w nim bylo ,ale po 2 myciach zszedl..bardzoo nietrwaly+ bardz poniszyzcla ta farba wlosy,ALE odcien im sie udal przepiekny Slicznie w nim wygladalam taka wlasnie malina....

TAK samo z chlodnymi ciemnymi blondami,jasnymi brazami,wszystko predzej czy pozniej spiera sie na brzydki rudawy ... cieply odcien...moze na poczatku farbwania niby jest chlodny,ale bardzo szybko przeistacza sie w brzydki zolty,badz pod pomarancz podchodzacy cieply-rudy.. I sprawia ,ze wygladamy po prostu brzydko,oszpeca Nas tak naprawde ten kolor ...szczegolnie typy urody chlodne..

A prawdziwego chlodnego odcienia nie uraczymy...
Uraczymy jak ruszymy tyłek do fryzjera, albo chociaż do sklepu fryzjerskiego, jak nie ma na tyle kasy. Robiłam sklepowe farby, nigdy nie uzyskałam zimnego, we fryzjerskim zapłaciłam o 14zł drożej i dostałam piękny zimny odcień, a włosy wyglądają dużo lepiej.
theunlikee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując