Dot.: Mama się za głowę łapie, jak ja dużo już potrafię! Mamy IX-X 2013, cz. VIII
Cytat:
Napisane przez matallewar
No właśnie odkładanie na środek pokoju, kładzenie poza zasięgiem rzeczy, które są ciekawe dla dziecka
Np. En leży na środku pokoju, ja pokazuję jej, że mam jedzonko i raz dwa do mnie przyraczkowuje 
|
On sam też potrafi wyjść z pokoju na przedpokój. Niestety głównie do kontaktu albo do drugich drzwi żeby wyciągnąć stoper i go zjadac. :/
Ciężko w pokoju 14m żeby było pusto wokół dziecka. Wystarczy, że zrobi jedno, max dwa pelzniecia i już jest przy czymś. A jego interesuje dosłownie wszystko.
Ostatnio zaczął głaskać nawet kratkę od drzwi.
Dziś jak lala się woda do jego wanienki, podszedl, oparł się o nią na kolanach i wsadził łapkę do wody co akurat urocze było 
Pelzajac porusza się szybko bardzo, nie slizga się, więc jest mu tak wygodniej.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------
Jakieś coś do raczkowania miała wysłać mi matka. Zobaczymy co to.. jakby było niefajne to widziałam na all są nakolanniki z abs 
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Czas edycji: 2014-04-10 o 05:49
|