Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mama się za głowę łapie, jak ja dużo już potrafię! Mamy IX-X 2013, cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-09, 23:02   #4821
inwersja
dryfuję słowami

Dot.: Mama się za głowę łapie, jak ja dużo już potrafię! Mamy IX-X 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
No właśnie odkładanie na środek pokoju, kładzenie poza zasięgiem rzeczy, które są ciekawe dla dziecka
Np. En leży na środku pokoju, ja pokazuję jej, że mam jedzonko i raz dwa do mnie przyraczkowuje
On sam też potrafi wyjść z pokoju na przedpokój. Niestety głównie do kontaktu albo do drugich drzwi żeby wyciągnąć stoper i go zjadac. :/

Ciężko w pokoju 14m żeby było pusto wokół dziecka. Wystarczy, że zrobi jedno, max dwa pelzniecia i już jest przy czymś. A jego interesuje dosłownie wszystko.
Ostatnio zaczął głaskać nawet kratkę od drzwi.
Dziś jak lala się woda do jego wanienki, podszedl, oparł się o nią na kolanach i wsadził łapkę do wody co akurat urocze było

Pelzajac porusza się szybko bardzo, nie slizga się, więc jest mu tak wygodniej.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Jakieś coś do raczkowania miała wysłać mi matka. Zobaczymy co to.. jakby było niefajne to widziałam na all są nakolanniki z abs

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez inwersja
Czas edycji: 2014-04-10 o 05:49
inwersja jest offline Zgłoś do moderatora