Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żenująca sytuacja: facet przede mną ucieka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-09, 23:04   #65
kolejna_wizazanka
Raczkowanie

Dot.: Żenująca sytuacja: facet przede mną ucieka

Cytat:
Napisane przez kbranievska Pokaż wiadomość

Aaaa. Kolejna_wizazanka, co takiego zalosnego bylo w moim zachowaniu?
No chyba napisałam wprost w swoim poście: podrzucanie karteczek, taktyka podrywu dla wczesnych nastolatek, oraz twoje późniejsze zachowanie: wciąganie koleżanek w tą "historię", jakieś straszne cyrki, taktyki na dzwonienie, żeby odebrał kiedy coś tam. Obmawianie go, bo zaczął cię unikać było zwyczajnym chamstwem. A co, ma niby obowiązek spędzać czas z osobą, którą uważa za dziwną?

Cieszę się, że z tobą nie pracuję, wydajesz się jedną z tych osób, które wszystko byle był dramat, zamiast normalnie, na spokojnie. Ale spoko, 23 lata, może ci jeszcze przejdzie, czego ci - i twojemu otoczeniu - życzę.

A co do jego reakcji, powiedziałabym, że mieściła się w granicach normy. Twoje zachowanie było przedziwne. Nie wiedział o co ci chodzi. Zapraszano mnie już na kawę na ulicy - nieznajomi mężczyźni. Zagadywano mnie w czytelniach bibliotek, w autobusach, itd. Ale gdyby mi współpracownik, czyli znajoma osoba, wsunął karteczkę z zaproszeniem sądziłabym, że jest lekko mówiąc stuknięty i pewnie też zachowywałabym się dziwnie, chociaż trudno mi powiedzieć jak.
kolejna_wizazanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując