Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biedronka - produkty godne polecenia cz XXVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-10, 12:43   #2606
laisla
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz XXVI

Cytat:
Napisane przez marianna144 Pokaż wiadomość
a pamietasz moze w jakich kolorach te poduszki na krzesło?tzn sa moze niebieskie ewentualnie granatowe?i czy cienkie czy takie ok? bo jak ostatnim razem były w B poduszki na krzesła to strasznie lichutkie...i nie kupiłam.

Symfonie ja jadłam dokładnie toffi (była jeszcze wisniowa) nawet nawet ale mnie sie marzy symfonia z bakaliami w fioletowym pudełku..juz jej chyba pare lat nie ma..

ktos pytał o ten zel z pompką za 9,99-kupiłam wczoraj orientalny bo kocham takie zapachy.i to by było na tyle jesli chodzi o zalety.niestety zapach na ciele nie zostaje tak jak np palmolive
U mnie ta symfonia w fioletowym pudełku z bakaliami cały czas jest, dziwne..
Poduszki widziałam we wzorki, w takich wiosennych kolorkach jak były w gazetce (zielony w kropki białe, biały w kolorowe kwiatki i jerszcze jakieś inne) i jednokolorowe, ecru czy beżowe..Były cienkie, ale porządnie zrobione, dużo miały w środku upchanego jakiegoś wsadu
Cytat:
Napisane przez whenee Pokaż wiadomość
a od znoszenia jajek to jest laisla pierwszeństwo ma później dopiero my
wiesz wszystko zależy od cen, większość jest taka sama jak w środku w wyprzedażówce. także jak dla mnie szału nie było, a byłam zaraz po 15, a sporo ludzi wychodziło wtedy z pracy.

wiem że napewno się temat jaglanej kaszy przewinął na lidlowym forum.

Skoro się przewinął, to na pewno przegapiłam. Dzięki
laisla jest offline Zgłoś do moderatora