Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-10, 14:22   #2714
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość

Dziewczyny czy jak macie usg w miarę rano to chodźcie na czczo czy coś jecie? Koleżanka mi mówiła, że też jej dzidzia nie chciała współpracować na usg aż zaczęła coś jeść przed badaniem. Chyba wypróbuję przy następnym choć jest mi trudno rano coś włożyć do ust
Ja jem zawsze,bo ja nie wytrzymam jak nie zjem teraz Badanie krwi to dla mnie masakra,na szczęście w tym miesiącu zero kłucia i będę się czuła super

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
To sie pochwale jaka mam sliczna dzidizie. I nie ma za ciasno widzialam z roznych perspektyw i ma duzo moejsca. I chwale sie swoim brzuchem i spodniami jakie kupilam w c&a myslalam ze nie znajde na swoja a tu prosze nie wiem czy pislalam ale przTylam tylko 1,5 kg

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Śliczny brzdąc

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Tez bym sobie jajeczko na miekko wszamala ale nigdy nidm wiem ile to to cholerstwo mam gotowac :/ nie lubie jak bialko jest zle sciete a znowu jak mi sie dobrze zetnie to zoltko nie jest plynne i wez tu czlowiekowi dogodz hehe
Ja gotowałam dzisiaj 4 minuty i wyszło super

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

co w ogóle macie dzisiaj na obiad?
Rybkę i ziemniaczki pieczone

Cytat:
Napisane przez elffirka Pokaż wiadomość
Mój małż mówi że obiad bez mięsa to nie obiad... Bo inaczej to On się nie najada a szczególnie zupą...
mój "Mąż" też mówi,że mięso musi być. Jak będzie ryba to niech będzie ale ma być do tego mięso... Dzisiaj zły,bo jadł zupę na obiad i już nasłuchałam się"co to za obiad?! zupa to pierwsze danie a nie cały obiad!"

Wiecie co...Ja jestem walnięta... Byliśmy zatankować auto i tak fajnie benzyną pachniało,że aż nie mogłam Tż wrócił do auta i mnie zaczął opierdzielać po co ja szybę otworzyłam i że pójdzie mi butapren kupić

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora