Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żenująca sytuacja: facet przede mną ucieka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-10, 16:36   #71
201607040940
Konto usunięte

Dot.: Żenująca sytuacja: facet przede mną ucieka

Cytat:
Napisane przez kbranievska Pokaż wiadomość
Widzę, że wątek nadal cieszy się zainteresowaniem mimo tego, że sytuacja już jest rozwiązana
No widocznie nie zawsze w każdej firmie każdemu pracownikowi jest przydzielony adres mailowy. Ja takiego np nie mam.

Widzę, że niektóre z Was dosyć ostro mnie oceniły. Nie chce mi się tłumaczyć już, co do wypowiedzi kolejnej_wizażanki powiem tylko tyle, że moje otoczenie na moje towarzystwo nie narzeka i chętnie spędza ze mną czas. Może faktycznie zagrywka była dziecinna, przyznaję się - ale to chyba nie powód żeby oceniać mnie aż tak negatywnie
I powtórze jeszcze raz - nikogo nie obgadywałam, bo nie mam takiego zwyczaju, rozmawiałam tylko z JEDNĄ koleżanką na ten temat i nie powiedziałam złego słowa na niczyi temat, chciałam po prostu się dowiedzieć jak rozegrać niezręczną sytuację, którą UWAGA - JA SPROWOKOWAŁAM, przyznaję się.
Atmosfera w pracy już nie jest tak napięta. A może to po prostu ja zmieniłam swoje nastawienie
po prostu lubię/lubimy poczytać o życiu innych i czasami skomentować.
Pracuj dalej i się nie przejmuj.
201607040940 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując